Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelmesen ha felajánlkozom sexuálisan a fickőnak az nagyon gáz?
Ellenpélda én vagyok....
Nagyon nem kellet a mostani párom leráztam őt anno kerültem nem foglalkoztatott... Bepróbálkozott csak szexel és egy igazi ri.banc volt az ágyba.... Újra akartam majd újra.... Mára 2 gyerekünk van és boldogan élünk...
(Jó hazudnék ha mára nem érzem hibának de mégis együtt vagyunk)
Ha a pasi nem akar téged barátnonek, akkor sex után csak még rosszab lesz. O elégedett lesz, mert csak lesz egy strigulával tobb neki, te meg még szarabbul érzed majd magad, hogy csak a puncid kell neki, más nem. Mert bizony dugás után még annyira se fogsz neki számítani, mint elotte.
Inkább keress vigaszt, egy másik pasiban. Fekudj le egy másik pasival, akinél legalább érezheted majd hogy orul neked, az hamarabb fogja novelni az onbizalmadat. Mégis jobb érezni, hogy elcsábítasz egy férfit, mint hogy ezzel a bunkoval szenvedj.
SZard le azt a taplot.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!