Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reménytelen szerelmesen ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen szerelmesen ha felajánlkozom sexuálisan a fickőnak az nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2017. dec. 6. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Gondolkozz már kicsit logikusan!! Ha lefeküdnétek,megkapna,még akarná használna és eldobna,mit éreznél ha sokkal jobban bele lennél esve? Na ugye hogy ugye?
2017. dec. 7. 01:01
 12/16 Éron91 ***** válasza:
36%
Ha megtörténik az eset és tovább koslatsz utána gáz,de ha úgy fogod fel hogy te használod ki a helyzetet és nem felkínálod magad hanem felhasználod majd utána nem keresed egy ideig akkor még akár fel is keltheted a figyelmét. Neked volt rá szükséged és te használtad ki,esetleg a későbbiekben ha eltelt pár hét újra felhívhatod hogy figyelj kihasználnálak megint ha úgy van. De akkor nagyon figyelj oda nem szabad nyálasan viselkedned meg bújci meg fa..szom. Csak arra koncentrálj,hogy a szex minnél vadabb és jobb legyen. Én az együttalvást meg az utána beszélgetést sem eröltetném,előtte valami program,kajálás,mozi,ivés aztán szex és haza. Akár be is jöhet! :)
2017. dec. 7. 01:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig az.
2017. dec. 7. 03:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Ellenpélda én vagyok....

Nagyon nem kellet a mostani párom leráztam őt anno kerültem nem foglalkoztatott... Bepróbálkozott csak szexel és egy igazi ri.banc volt az ágyba.... Újra akartam majd újra.... Mára 2 gyerekünk van és boldogan élünk...

(Jó hazudnék ha mára nem érzem hibának de mégis együtt vagyunk)

2017. dec. 7. 06:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pasi nem akar téged barátnonek, akkor sex után csak még rosszab lesz. O elégedett lesz, mert csak lesz egy strigulával tobb neki, te meg még szarabbul érzed majd magad, hogy csak a puncid kell neki, más nem. Mert bizony dugás után még annyira se fogsz neki számítani, mint elotte.

Inkább keress vigaszt, egy másik pasiban. Fekudj le egy másik pasival, akinél legalább érezheted majd hogy orul neked, az hamarabb fogja novelni az onbizalmadat. Mégis jobb érezni, hogy elcsábítasz egy férfit, mint hogy ezzel a bunkoval szenvedj.

SZard le azt a taplot.

26F

2017. dec. 7. 08:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom igazatok van most is b..ik válaszolni viberen pedig elérhető hát akkor d...a a sok másikat majd ma összejövök valakivel
2017. dec. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!