Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire ha alany már nem szűz?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért zavar ennyire ha tegyük fel összejönnék egy lánnyal aki már nem szűz? Belegondolok, hogy előttem már szexelt és egy kicsit undorodom tőle. Persze én meg szűz vagyok de akkor sem értem, hogy ez miért zavar ennyire. 19/F
Egyik válasz sem igaz!
30 éves vagyok és nagyon sokáig zavart ez, pedig én aztán váltogattam rendesen a nőket szóval kisebbségi komplexusom se volt sosem.
Volt olyan kapcsolatom ami ráment, mert mondjuk csomószor indokolatlanul voltam haragos, goromba a lánnyal; szegény azt se tudta miről van szó... Mindig úgy éreztem, hogy valami bűnt követett el, volt, hogy bele gondoltam abba is, hogy most egy olyan lukba kell betennem a farkamat, amibe egy másik pasi is berakta... Kb. mintha használt gumit húznék fel...
Ahogy felnő az ember és kinövi azt a forró észszerűtlen szerelmet, akkor elmúlik... Nem mondom, hogy sok tapasztalás után már nem lesz szerelmes az ember, csak már nem az az elvetemült "csak az enyém" meg mit tudom én érzések irányítanakminket.
én is így voltam, zavart, sőt dühös lettem, ha a csajról kiderült, hogy több tapasztalata volt mint nekem. Ha jobban kiélte magát, de csak addig, amíg én sem éltem ki magam.
Miután elvesztettem, miután már évek óta kapcsolatban éltem, azóta baromira nem zavar. SŐT, most már nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot egy szűzzel vagy egy tapasztalatlannal. Igen is jobban izgat egy csaj, aki szerzett annyi tapasztalatot az ágyban, hogy nem kell féltenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!