Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány lány lehet, aki a szűzhártyája megóvásáért inkább popsiba csinálja?
Húgommal gyakran beszélgettünk ilyesmikről és állítása szerint nagyon sok osztálytársa így csinálta. Én egyáltalán nem értem ezt, attól mert popsiba csinálják, elveszti a szüzességét szerintem (még ha a szűzhártya érintetlen is marad ugye). Hogy egy nagy bölcset idézzek: "nem lehet baszni is és szűznek is maradni" :D
22L
Felbosszantanak ezek a mai szűzk**va tinilányok, akik mindenűket kiteszik meg mindenféle módon felizgatják a fiúkat, aztán amikor meg bedugni kéne valahová akkor a szűzességük a legfontosabb. Meg sem tudom számolni hány ilyen fiatal fiú talált már kielégülést a mindig fogadókész bozontos ölemben, akik a szex után bűntudattal átkozták magukat hogy a kantejet nem a párjuknak tartogatták. Ilyenkor egy bátorító kedvjavító orálban szoktam részesíteni őket, hogy nehogy ezeket a kiscsajokat sirassák már..
45/MILF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!