Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ezt így el tudnátok fogadni?
Ugye nem hiszed hogy egy pasinak elég az orál meg az hogy havi 1x vagy 2x beteheti a valagadba?!!!
Az egy dolog hogy sok pasi szereti seggbe rakni. De azért ez nonszenst amit írsz.
Valaki vagy önmegtartóztatást vállal, vagy szexet.
Ez az is-is megoldás szánalmas...
Ha valóban lenne akaratereje akkor sehogy sem csinálná.
Ha megy csinálja, akkor csinálja rendesen.
nekem ez megszállott vallásos dolognak tűnik, nem kezdenék ilyen lánnyal
amúgy is kevés lenne ez a dolog
Amúgy érdekes mennyiőtöket sokkol ez az egyetlen egy feltétel. Megkaphattok bármit egy bomba nőtől egy kérés van, amit ne egyébként mindent, de tiszta sértődöttség van. Kb. mint a paradicsomban amikor egy fáról nem lehetett volna csak enni, de nem lehetett megállni le kellett szedni azt a rohadt almát.
Valahogy úgy érzem nem is a vagina a lényeg, inkább az hogy a lánynak ne legyenek már döntései meg igényei, meg kérése hogy mit hogyan szeretne, az csak legyen egy rongybaba ami kitárja azt a testnyílást amit kértek aztán nyög meg jó képet vág mellé :)
Én sem kezdenék ilyen lánnyal, két okból.
Imádom a puncit, kívül belül, minden nap többször.- modernkori bálvány imádat lenne?
A nyomósabb ok viszont, az hogy úgy gondolom azok akik várnak a házasságig zsákba macskát vesznek. Kicsit mindkét oldalról. Egy nőnek is rá kell jöjjön hogy jó neki, meg kell tanítsa a partnernek hogy mit és hogyan csináljon. Ez vaginális tapasztalás nélkül nem megy. És ezen a ponton betársulok egy előző kommenthez - tészben- ezek a dolgok okozhatnak válást. És akkor el lehet gondolkodni hogy ezen a téren is ki kellett volna ismerni egymást ( tanulási hajlandóság képesség).
Mindazonáltal, azt is hozzá kell tegyem, hogy az egyéni döntés helyességét csak az idő fogja eldönteni, és ha ez a döntés számára boldog életet eredményez, akkor hajrá. Biztos lesz olyan aki elfogadja.
Ui.:9-10= -1
-1/10= -0,1 legalább egy pontot adhattál volna neki a természetes számok halmazán (persze csak vicc ;) )
xddddddddddddddddddddddd
sírok, szánalmas.
Nem.
Akkor napi annyi anál, amennyit kíván a kedvem, különben nincs miről beszélgetnünk.
Mi a 10/10-es csaj ezen ember ?
Akit nem lehet dugni az átmenő se, nemhogy 10-es :D
De kétlem, hogy te az lennél.
Biztos tolod rendesen az alapozót, festve van a szemöldököd és a hajad, csináltatot körmök, szolizol, nem tudsz főzni, kényes vagy... szóval alapból bukták az ilyen lányok.
Szerintem ez elég fura :) már nem azért de a havi 1-2 alkalom nem hiszem hogy elég főleg egy 10-es csajjal xD jó persze ott az orál de a szexre is szükség van.
De am ha mind a két félnek megfelel akkor nem értem mért kell más véleménye. Tehát ha neked ez megfelel mért vagy felháborodva azon ,hogy mások hogyan vélekednek, hiszen ez csak arra a két emberre tartozik. Szerintem ezt nem kellene szétkürtölni.
De hogy válaszoljak is: ha jól érzem vele magam akkor IGEN el tudnám fogadni :P
Ha nektek így jó csináljátok ha nem akkor hagyjátok egymást.
Köszönöm, van sok igazság abban amit írtok.
Nem rólam van szó, ez csak egy kérdés, hogy ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!