Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ezt így el tudnátok fogadni?
Ez egy baromság :-D
Szűz k@rva jelenség......
Fura, hogy ezt tartjátok betegesnek.
Naponta vannak kérdések pasiktól, hogy tapossák meg őket, vizeljék le, nyalassák velük a csizmájukat és ettől sokkal durvábbak, egy csomó aberrált dolog teljesen általános most már. A kérdésekben legalábbis, mert szerintem ennek az 1% -a se valósul meg.
Ez meg egy egyszerű döntés, hogy most valaki valamit nem csinál csak majd később és ez ennyire beteg :))
ennek így mind együtt az esélye nem, hogy 0, hanem még kevesebb...
de... hm. ha nem az a feltétele a házasságnak, hogy utána rögtön gyerek, hát azon ne múljon!
Na most akkor én leszek "aberrált" :)
Én el tudnám fogadni, hogy ha tényleg lelkileg össze tudnánk kapcsolódni. :) Külön piros pont azért, hogy törekszik a monogámiára. (hszben írtad kérdező) :) Ha fiatalabb lennék, akkor is így gondolnám :D (mondhatnátok, hogy tét nélkül nyilatkozok a koromból fakadóan)
jöhet a lepontozó cunami :D
Szűz lány, de mikor elveszti a feneke már szét van alázva :) megéri?
Mondjuk belemennék de több kellene havi 1-2 análnál
#16 Igazad van bármi előfordulhat, de azért meg lehet próbálni, ha valakinek ehhez van kedve, miért ne :) Nem erre megy ki az egész élet meg az egész kapcsolat, ez csak egy pici része.
Természetesen nem ekörül forogna a világ se a lánynak, se a párjának, épp úgy élnének mint bárki más, meg nem is arra megy ki, hogy most sürgősen esküvő. Szimplán egy döntés.
Pedig ez nem baromság, az életben is van ilyen.
Egy férjes nő annyira kívánta, de mégsem engedte a punciba, azt mondta az a párjáé. Popsiba viszont igen, tövig nyomhattam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!