Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Arcraélvezés, lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcraélvezés, lányok?

Figyelt kérdés
Lányok, akik szájba nem, de arcra engeditek, utána hogyan tovább, letörlöd vagy mosdó?

#arc #orális #arecaélvezés
2017. dec. 4. 12:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Mosdó, de ezért egyszerűbb ha a számba élveznek. A hajamat sem kell félteni. Kérlek ne írjatok privátot
2017. dec. 4. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Aki szájba nem engedi az nagyon arcra se fogja....
2017. dec. 4. 12:51
 3/11 A kérdező kommentje:
hidd el, volt olyan, hogy szájba nem de arcra mehetett!
2017. dec. 4. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek,az én partnerem se szereti szájba de arcra mehet.
2017. dec. 4. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha nő lennék, akkor nekem az arcra élvezés megalázónak tűnne, mint az, hogy a számba engedné valaki. Lehet én nem látom jól férfiszemmel, de én így érezném és így látom, hogy annak ellenére sokkal több nő megengedi, hogy az arcára élvezzenek, minthogy a szájába, hogy mondom ezt megalázónak látom férfiszemmel.
2017. dec. 4. 12:59
 6/11 A kérdező kommentje:
ezért vannak olyanok, hogy se szájba (mert nem szeretni/bírja az ízét), se arcra (mert van aki megalázónak érzi.
2017. dec. 4. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet mindkettő, én is mosdóba megyek utána
2017. dec. 4. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Most nagyon furcsának fogok tűnni. Persze megértem, egyénfüggő az egész.

De én azt nem jó érzéssel csinálom egy lánnyal, amit én magam nem szívesen csinálnék, ha lány/ nő lennék. Kivétel, ha ő maga kéri.

Számomra sokkal izgatóbb fenékre vagy mellekre élvezni.

Utána mi a teendő, ez komoly kérdés? Letörlés aztán pedig megy a mosdóba, vagy megyünk együtt, az is egy opció.

2017. dec. 4. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Először letörlöm, aztán mosdó.

Bocs az offért, de bennem soha nem merült fel, hogy az megalázó lenne, ha a párom az arcomra élvez. Bárhová élvezhet, nekem ez így természetes. Mitől megalázóbb, mint bármi más testrészre/be?

2017. dec. 4. 22:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt szeretem. Először letörlöm, aztán is lemosom.
2017. dec. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!