Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen az ha a párom (férfi) azt mondja hogy nyugodtan lehetek mással is? Bővebben lent
Bocs hogy most ilyet írok
De ki az a barom aki élvezné azt hogy dugják a nőmet?? Ez nem betegség? De most minden nélkül van ilyen?
Én a kezét lábát eltörném annak aki megdugná a nőmet miközben vele vagyok.
Na meg, ha komoly kapcsolatban vagytok hogy lehet félre dugni? Jó hogy szolnál minden de akkor is...
Változatosságot akarsz szólj a párodnak hogy valamit csináljon máskêppen vagy inkább hagyd ott...
Nem értem hova fajúl még a világ...
Nem lehet, hogy ő is hibe-hóba mással van??
Na mindegy is...
Ezt megszerettem volna kérdezni.
És ne úgy reagáljatok rá légyszi hogy egyből elküldtök a p*csába én csak kíváncsi vagyok, hogy lehet kapcsolatban más férfival szexelni úgy hogy közben szereted a párodat?
Jó mondtad, hogy nem csalod meg. De utána írtad hogy jó lenne változatosság. Szólj neki hogy máshogy szexeljetek.. Menjen seggbe kuki, mert az a tuti
Vagy bánja a tököm.
De ezt nem tudom felfogni
Na hagyom is
A kérdésekre kaphatok választ? Köszi!
És bocs a kifejezéseimért de számomra felhábirító egy kicsit
Na csao
A férjed egy cuck.
Ez a leggyakoribb fetish a nyugaton és azzal magyarázható, hogy a férjed nem tartja magát elég jónak hozzád és ez érzelmileg folyamatosan nyomás alatt tartja.
És ezt a negatív gondolatot, hogy vannak nála jobb pasik akik veled szexelhetnének akarja pozitívvá változtatni.
Persze egy igazi cuck sosem fogja felismerni, hogy ez a vágy a gyengeségéből adódik. Azt hiszi, hogy ez csak egy random cucc ami éppen izgatja.
Itt van az ő szemszögükből elmagyarázva:
Az én vélemény a dologról:
abszolút szánalmas, modern férfi betegség.
Cuckold/Hotwife fantázia
Engem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!