Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelentsen az ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentsen az ha a párom (férfi) azt mondja hogy nyugodtan lehetek mással is? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Többször felhozta témának, hogy nyugodtan legyek más férfivel is ha megkívánok valakit, azzal a feltétellel hogy előtte mondjam el neki ha tervezem. Ő viszont konkrétan mondta, hogy ő nem lenne mással, de én legyek. Már kb 4-5 hónapja van errol szó, kb heti szinten felhozza, bár még nem történt meg, de az utobbi időben nagyon gondolkodok rajta, hogy éljek a lehetőséggel. Lehet konkrét oka? Én szeretem őt, eddigi legjobb kapcsolatom 2 éves, mégis ennyi idő után felizgulok más pasikra is. 23/L
2017. dec. 3. 22:51
1 2
 11/18 anonim válasza:
36%

Bocs hogy most ilyet írok

De ki az a barom aki élvezné azt hogy dugják a nőmet?? Ez nem betegség? De most minden nélkül van ilyen?

Én a kezét lábát eltörném annak aki megdugná a nőmet miközben vele vagyok.

Na meg, ha komoly kapcsolatban vagytok hogy lehet félre dugni? Jó hogy szolnál minden de akkor is...

Változatosságot akarsz szólj a párodnak hogy valamit csináljon máskêppen vagy inkább hagyd ott...

Nem értem hova fajúl még a világ...

Nem lehet, hogy ő is hibe-hóba mással van??

Na mindegy is...

Ezt megszerettem volna kérdezni.

És ne úgy reagáljatok rá légyszi hogy egyből elküldtök a p*csába én csak kíváncsi vagyok, hogy lehet kapcsolatban más férfival szexelni úgy hogy közben szereted a párodat?

Jó mondtad, hogy nem csalod meg. De utána írtad hogy jó lenne változatosság. Szólj neki hogy máshogy szexeljetek.. Menjen seggbe kuki, mert az a tuti

Vagy bánja a tököm.

De ezt nem tudom felfogni

Na hagyom is

A kérdésekre kaphatok választ? Köszi!

És bocs a kifejezéseimért de számomra felhábirító egy kicsit

Na csao

2017. dec. 3. 23:37
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

A férjed egy cuck.

Ez a leggyakoribb fetish a nyugaton és azzal magyarázható, hogy a férjed nem tartja magát elég jónak hozzád és ez érzelmileg folyamatosan nyomás alatt tartja.

És ezt a negatív gondolatot, hogy vannak nála jobb pasik akik veled szexelhetnének akarja pozitívvá változtatni.

Persze egy igazi cuck sosem fogja felismerni, hogy ez a vágy a gyengeségéből adódik. Azt hiszi, hogy ez csak egy random cucc ami éppen izgatja.

Itt van az ő szemszögükből elmagyarázva:

[link]

Az én vélemény a dologról:

abszolút szánalmas, modern férfi betegség.

2017. dec. 3. 23:43
 13/18 anonim ***** válasza:
"Én szeretem őt, eddigi legjobb kapcsolatom 2 éves, mégis ennyi idő után felizgulok más pasikra is."Hmmm kezdem érteni a fickót mit is akar ezzel.
2017. dec. 4. 01:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Izgatja a dolog. Én is így vagyok
2017. dec. 4. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tesztel, de ha biztosra veszed, hogy nem, akkor a cuckold esete forog fenn, azaz az izgatja, hogy Te mással vagy! Egyre több az ilyen!
2017. dec. 4. 09:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Cuckold/Hotwife fantázia

Engem is izgat.

2017. dec. 4. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg izgatja a dolog,nem egyedi eset.Lehet hogy nézné is szívesen.
2017. dec. 4. 12:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, hagynám a páromnak a szexet mással. Az mindenkonek jó, főleg együtt ..
2017. dec. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!