Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha remeg a kezem mikor azzal a pasival vagyok akibe bele vagyok zúgva? Pl. írnom kell előtte és remeg a kezem. Olyan cikis
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 18:14
2/10 A kérdező kommentje:
Közel van hozzam megérzi a szagot... De ha mondjuk sört innék vagy minek nincs erős szaga?
2017. dec. 3. 18:17
4/10 A kérdező kommentje:
Utálom a piát. Tehat úgy ken h, gyorsan megiszom sztan hasson gondolom a fróccsbol sokat kell inni, akkor sima bor? Vagy mi?
2017. dec. 3. 18:24
5/10 anonim válasza:
Ne írj olyankor! Inkább verd ki neki ha már úgyis remeg a kezed!
6/10 anonim válasza:
Annyira kívánod hogy remegsz mint egy száraz nyárfalevél? az jó jel. Én is ennyire tudok imádni valakit.
Majd ha összebújtok elmúlik és megnyugodsz.
8/10 A kérdező kommentje:
De mit tegyek ellene? Még össze sem jöttünk ezért ciki de sztem simán levágja hogy akarom őt
2017. dec. 3. 21:18
9/10 anonim válasza:
Aterzem a helyzeted. Erősen koncentrálok és akkor nem remeg. Múltkor elfelejtkeztem magamról és pont ranezett a kezemre. Megkerdezte, hogy miért remeg a kezem, fazok. En persze bologattam, hogy igen nagyon fazok. Ha meg el is hitte volna, a levorosodo fejem alapjan egybol gondolhatta, hogy mi a szitu. De azért bízok benne, hogy nem jött rá, hogy o az oka :)
10/10 anonim válasza:
Van egy srac, nagyon belezuhantam. Beszelgettunk es eszrevette, hogy remegnek a labaim, kozolte is velem. Akkor a hideg időre fogtam, következő alkalommal 5 sanaxot vettem be alkohollal :D elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!