Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostitúciót miért nem teszik legálisá magyarországon?
Szerintem meg erkölcsileg teljesen rendben van... Tulajdon képpen adóznak, nem tudsz olyat hogy nem adózól, mert minden ruhán, ételen és elektronikai, élvezeti (alkohol, cigi, stb stb.) cikken rajta vannak különböző adók + a 27% áfa. Ha boltban veszed, ha külföldről rendeled, ha nem is létezik fizikai valójában hanem mondjuk egy interneten megvásárolt ZENE, PROGRAM, VIDEÓJÁTÉK... Szóval mindig.
És ezek az adók amugy sem teljesen jogosak, mert a 27%-ért mit kapsz? Olyan fogászati ellátást amit inkább jobb ha elkerülsz és mész magán dokihoz. Szóval ment a kukába (vagyis inkább valakinek a zsebébe aki a prostiknál tisztessegtelenebb) a 27%.
És akkor még ezen felül is adózzon azért mert a saját testét árulja?
És persze akik csak ennyiben (a dolog minden hátrányával és kockázatával együtt) különböznek tőlünk adozó emberektől, "mertek" prostinak állni azokat taszítsuk ki a társadalomból!
Míg az Ambrus Attilák valóságshowkban árusítják a testüknél jóval fontosabb értékeiket, de az persze renben van mert Ő csak megmutatja hogy lehet integrálódni a tarsadalomba... Hát persze, egy valósag show-al.
(Holott az apjakutyafa-sza sem kételkedne abban, hogy leűlte a büntetését, megvaltozott és hogy értékes tagja társadalmunknak, ha abban az istenverte szakmájában dolgozna amit a börtönben elvégzett, de a tv gyorsabban tejel, hát ja valakik képtelenek a változasra)
Miért akardz ennyire rászállni a Prostikra.? Rossz élmènyed volt? El lettél hajtva mert egy szarrágó bunkó állat voltál vele ?
Ennyierővel bírsálgoljuk meg a tanárt ha pofára osztályoz.
Sok politikus kapna bírságokat a csalásért.
Birságoljuk a pénztárost ,Pincért mert nem mosolygott. Peddig neki mindig kedvesnek kell lennie de mivel nem tette kapjon bírságot
#9 Honnan a túróból veszed, hogy nincsenek stricik :D:D:D
Ember, hol élsz te? Van erről valami statisztikád, vagy belső infód?
Lehet ez a fogalom, hogy utcán behajtós strici már kihalt, de helyette van egy sokkal kifinomultabb "hálózat" ami kontrollálja a piacokat. Előbb utóbb a szólózó (jó nőket!) betalálják a helyi érdekeltségek képviseletei.
Nincs semmi erőszak vagy ilyenek, de nekik kell adózni a munka után. Hidd el jobb nem ujjat húzni ezekkel a formákkal.
Persze ideig óráig lehet szólózni, barinőkkel lakást bérelve... de az internet világában rettentő egyszerűen ellenőrizhető a piac. Bizony a 2 legnagyobb oldal szerinted miből él? Ott is rendesen össze vannak bogozódva a szálak.
Már csak a másik két piacot ha vesszük, a kábót és a koldulóhálózatokat... Lehet szólóban koldulni, egy ideig... de az ilyen bólogatós féllábú cigányasszonyok, meg gyűjtős formák mind szervezett hálózatban dolgoznak. Ehhez képest a prostipiac egyrészt aranybánya, másrészt meg nyíltan üzemel, az oldalakon bárkit megtalálsz röhögve. Nem lehet a tudtuk kívül melózni.
Aztán a másik rész pedig viszi ki a lányokat külföldre... Először csak ilyen holyan hostess melóktól kezdve, a dubai sejk 40 tagú tevebäszó arab udvarának a végigkeféléséig.
Lehet illegális, de ettől még ne éljünk már a mesevilágban. Ez egy brutálisan jövedelmező piac, és ki is használják. Persze majd hagyják, hogy napi 10 vendéggel összekeress 150-200 ruppót tisztán.
Nem én élek mese vilagaban, hanem Te egy akció filmben.
Biztos vannak lányok akiket meggyőznek a stricik olyan dumákkál, hogy "ebbe és ebbe az országban 25x annyit keresnél, s ha adsz egy picit akkor kiviszlek, még így is jobban jársz", de ha nem totál hülye a csaj és nem dől be, akkor egyszerüen nemet mond.
Nem tudnak mit csinálni, mert Ő mint többé-kevésbé állam tisztelő polgár simán feljelentheti a striciket különösebb kockázatok nélkül.
Vagy szerinted ilyen esetben megölik Őket? Vagy mi?
Akkor mért hírdet több ezer nő?
Feljelenti? :D:D:D Gondolkozz már egy kicsit... Miután adózatlan milliókat keres, egy behajtás után szalad a rendőrségre, hogy betalálta a helyi szervezett bűnözés.
A legtöbb csajnak úgy írják meg a hirdetését, mert nem tudnak összetenni egy értelmes magyar mondatot sem sokan. Kommentekből látni néha... de élőben is bizony többen írnak erről.
Úgy menedzselik a hirdetéseket, ha kell beszámolókat íratnak. Nehogy már ilyen naívak legyetek. Nem idézek oldalcímet, de valamelyiknél olyan kamu beszámolók vannak, hogy az már vicc. Egyik oldalon ki lehet kapcsolni/szűrni lehet a véleményeket. Ezek után van még hiteles hirdetés?
Lányok tűnnek fel és regelnek új néven, majd hirtelen megjelenik pár választékosan megfogalmazott beszámoló.
...de te majd jobban tudod hogy mennek a dolgok. A narkó, koldulás után a félig szürke, "bordélyok" működtetése a legjobb bevétel. A kerítő munka illegális, de ezt a lányoknak nem kell közölniük mikor elmész hozzájuk.
Oké, nekem privibe jöhet link.
Nem azt mondom, hogy biztos nincs igazad, de szerintem túlzás amit írsz.
Én nem látom életképesnek a strici szakmát.
+ még sosem találkoztam egyel sem, holott látogatok lányokat.
Illetve írtam már negatív értékelést és nem törölték, olyan volt hogy az elutasítottak közé rakták, de azt is meg lehet nézni...
Én azt vettem észre, hogy csak az olyan értékeléseket törlik amikben említenek anyagiakat, meg hasonlókat.
Ugyanis ezt kereken nem lehet kimondani, hogy prostik a hirdetők, Ők szexpartner keresőként vannam fent.
Máskülönben az oldal üzemeltetői bűnösek lennének kerítésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!