Betiltották volna a prostitúciót Magyarországon? Egyet sem látni sehol! (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Jártam a népligetben,a Margit szigeten,a Rákóczi téren stb.,de egyik helyen sincs prostira utaló nyom sem.Nem mintha hiányoznának,de hogy hogy nincsenek?Kihalt az iparág,vagy betiltották?2011. márc. 13. 20:26
1/23 anonim válasza:
Gondolom most már nem az utcán várják a kuncsaftokat,hanem az interneten szervezik a dolgokat:)
2/23 anonim válasza:
a városban lehet hogy nem, de egyes budapesti bekötő utak hemzsgenek..
4/23 A kérdező kommentje:
"rossz helyen keresed őket ;)"
Hol keressem?
2011. márc. 13. 20:41
5/23 anonim válasza:
Ha erre van igényed és gyomrod... Elmész egy szórakozóhelyre, fizetsz néhány italt és annyi ingyen k.urvához jutsz, amennyit csak akarsz.
Amúgy például a Soroksári úton Pesterzsébet felé van egy kis kereszt utca (a Lidl előtt), ott álldogálnak mindig, nyáron bikini bemutató van, de azok olyan szinten lestrapált borzalmak, hogy ember legyen a talpán, aki hozzájuk ér. A stricik meg ott figyelik őket néhány méterre az autójukból. A nagy része persze kisebbség.
6/23 anonim válasza:
nálunk is kevesebb van, gondolom áttértek az internetre
7/23 anonim válasza:
egy nyugodt szombat délutánon Budapestről Tatabányára ötöt számoltam össze...vannak még ám
9/23 anonim válasza:
"Betiltották volna a prostitúciót Magyarországon?"
Mikor NEM volt betiltva? Eddig sem volt legális...
10/23 anonim válasza:
>Nem mintha hiányoznának< ...utána meg:....> hol keressem?<
XD
XDXDXD
Rossz lehet neked...:D
Rég röhögtem ilyen jót.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!