Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szokhatnák le a lábféti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokhatnák le a lábfétisről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Kezdj el járni egy valódi nővel.
2017. dec. 2. 09:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Bárkivel is járok mindig a lábára izgulok ami tök gáz xd
2017. dec. 2. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak fogadd el, hogy ez vagy te. Nem ártasz ezzel senkinek...
2017. dec. 2. 10:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké oké de a lányok utálják :D
2017. dec. 2. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:

De amúgy mi olyan vonzó a fajtátoknak a lábakban?

Szerintem is gyönyörű a női test, biszexként mondom. De hogy konkrétan a lábakhoz vonzódjak...Inkább akkor a gyönyörű selymes hajhoz, szemekhez, mosolyhoz...De az átlag pasik is inkább a cicikhez, fenékhez, puncihoz vonzódik, nem lábakhoz....nem tudom elképzelni mi a szexi benne...

2017. dec. 2. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik nő utálja
2017. dec. 2. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:

De szinte mind

amugy 3madik én meg nem tudom mi az izgató a fenekekben és mellekben vagy mint esetedben a férfiakban... ilyen a szexualitás

2017. dec. 2. 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:
ja nem, 5ödik
2017. dec. 2. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudod elképzelni mi a szexi a mellekben és a popsiban? Ott már gondok vannak :D

Egyébként nekem se egy férfi teste tetszik hanem a személyisége, a testén maximum a farka ami tetszik, meg a szemei, ha "úgy" tud nézni :)

2017. dec. 2. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

Miért kéne leszokni?

Az én páromról mellettem derült ki hogy lábfetisiszta.

Jhaj, de szörnyű bizony nekem, amikor napi 2x masszírozzák, kenegetik, állandóan szép cipőket, harisnyákat kapok rájuk, meg csókolgatják szex közbe, meg ha lábbal verem ki neki, szörnyű nézni ahogy jó neki és élvezi, pfeehjj, a gusztustalan mindenségit!

Nekem atléta mániám van, sokszor kérem hogy vegye fel itthonra..és most, és most el kellene ezért hagyni?

De a kérdésemre a válasz: miért kéne leszokni? Sok idióta nő miatt, akik annyira idióták, hogy ezt valami förtelemnek gondolják( ami igazából az, hogy retkes büdös, gombás a lábuk, és nem mernék odaadni a fiúnak)

2017. dec. 2. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!