Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lábfétisről?
Szerintem semmi gond nincs vele.Nekem is lábfétisem van és ebből kifolyólag sok cipőt és csizmát veszek a páromnak.
Természetesen normális határokon belül. F
Ha valaki azt mondja a képen látható lábacskára hogy nem szép,és nem izgató akkor ott problémák vannak.
Én is erősen lábmániás vagyok, de ezt igyekszem nem túlzásba vinni. Utcán csak nézem a lábakat, ismerősi körben ritkán előfordul, hogy felkínálok egy lazító talpmasszázst, de ennél többet csak a párom lábával foglalkozom, de nem csak arról szól az együtt létünk, és nem minden alkalommal kényeztetem a lábát.
Az már előfordult, hogy megkértem a baráti körbe tartozó ismerőst, és volt olyan is, hogy kolléganőt, hogy legyen egyszer kétszer mezítláb, és a többség meg is tette, de ennél elvetemültebb dolog soha meg sem fordult a fejemben.
Mégis sokan perverznek titulálnak itt a gyk-n, pedig szerintem van nálam őrültebb pasi is :D
38f
Nálam is van lábfétis, de ezek szerintem se szép lábak.
Egyébként voltam már jó pár nővel(mondjuk én nem vagyok a talp kefélős, hanem inkább csak csókolgatni szeretem őket), de soha nem volt belőle gond, sőt, épp az hogy pozitívan csapódott le.
Alapból erogén zóna a lábfej, másrészt a legtöbb nőben az alakult ki, hogy milyen mélyen elfogadom a testüket.
Másrészt meg azt vettem észre, hogy leginkább azok kardoskodnak ellene, akik azt se tudják mi az vagy csúnya/ápolatlan a lábfejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!