Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, milyen érzés?
Lányokhoz: milyen érzés, mikor belétek megy a párotok? Ti utána rögtön mentek fürödni, vagy megtörlitek, tisztasági betét be és alvás?
Férfiak: Nektek milyen érzés punciban elsülni? Mennyivel másabb, mint gumiban?
Korotokat is írjátok meg, légyszi. 22l
Én nem érzem különösebben csak utána. Egyből megyek fürdeni de ha lusta vagyok hozzá akkor betét be, és reggel az első dolog fürdeni.
Nem szeretem amúgy, a betét dolog teljesen elveszi a kedvemet az egésztől...
20/N
5,
Azért,mert ami egyszer bemegy,az ki is jön,fura dolog ez a fizika...:D
A lényeg,hogy utánna,akár egész másnap folydogálhat belőlled a cucc..bár én így se szoktam tisztaságit használni,de ez már egyéni ízlés dolga:D
Lüktető érzés ahogy kihúzza kifolyik a felesleg. Ha éjjel szexelünk nem zavarom a lakókat. De általában egy kis szusszanás közös zuhany és igen biztonság kedvéért teszek be tisztaságit.. szerintem nagyon illúzió romboló ha rögtöb pattansz és zuhanyzól. Olyan érzetet kelt a másikban hogy gusztustalannak tartod azt amit csináltok így az embernek kvára elmegy a kedve a további menetekhez.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!