Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal, nővel aki járt férfi prostinál?
Ha egy pasi annyira elviselhetetlen hogy csak egy Prostival tud szexelni. Én se tudnàm elviselni
Meg lehet ám fordítani a mondókádat. Így már nem tetszik.mi..
Annyival másabb hogy egy Férfi prosti a Nőt elégíti ki és nem az Ő élvezetéről szól a dolog. Illetve egy Férfi prosti csak akkor lőheti tele a vendég száját ha a vendég ez külön kéri.
Meg amúgy 90%-ban egy Nő nem azért megy férfi prostihoz hogy fsz szopjon. Hanem azért hogy az Ő kielégülése legyen az első. Nem azért fizet egy Pasinak hogy azt kielégíthesse
Egy nőnek amúgy könnyebb (ingyen) szexpartnert találnia, sőt az feltehetően jobb pasi lesz mint az Ő "szintje", ez tagadhatatlan... Hiszen ez egyszerű matek, s azért van mert háromszor annyi férfi keres szexpartnert mint nő, párhuzamosan.
Egy pasinak meg szexpartnernek keresése esetén pont, hogy mindig lejebb kell adnia a szintből (hacsak nincs nagyon nagy szerencséje) és szerintem van olyan pasi aki már nem talál magánál is lejjebb lévő hölgyet, így már csak az a szint maradt ilyen célra akik már ápoltság terén is teljesen igénytelenek.
Annál meg biztosan jobb a prosti...
Aki ezzel nem ért egyet, az azt állítja, hogy a nők (és férfiak is persze) nem külső és szexuális kisugárzás alapján választanak szexpartnerneket SEM. Hanem még ott is az eszét és a belső értékeit részesítik előnyben a személynek.
Mint (jó esetben) egy kapcsolatban...
De ilyen hülyeséget ne állítson senki!
Szóval ezek a dolgok újabb kérdéseket vetnek fel azzal kapcsolatban, hogy melyik nemnek mennyire "jogos" prostituáltakat látogatnia...
Viszont ezzel együtt én még mindig azt gondolom, hogy (attól függetlenül, hogy ingyen is találhatnak megfelelő emberkét) egy nőnek meg van a joga azt mondani, hogy "én pedig így is férfi prostihoz akarok menni" aminek lehetnek különböző okai, vagy csk szimplán annyi, hogy Ő így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!