Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek-e egy olyan férfival, aki eredetileg nő volt, csak átoperáltatta magát?
Akkor kromoszómák szerint legalább háromféle nem létezik:
Hímnemű
Nőnemű
És Interszex.
Az utóbbiaknak a kromoszómáik alapján nem beazonosítható a neme. Pl: XXY, XXXY.
Biológiában nem létezik férfi és nő nemű. Hím és nőstény van.
Miért, hogyan kellene kezdenie az ismerkedést? Verje át a potenciális partnerét, esetleg egy már létrejött kapcsolatban hozza fel először a témát, hátha kidobják?
Néhány itteni válaszból durván árad a szűklátókörűség és az empátiahiány, de már meg sem lepődöm, hozza a társaság a szokásos színvonalát.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, biztos, hogy hozzá kellene szoknom a gondolathoz, de végső soron nem ezen fog múlni, hogy beleszeretek-e az illetőbe, vagy sem. (Annyiból van könnyebb dolgom, hogy én biszex vagyok.)
Egyrészt én úgy tudom hogy a műtét által kialakított pénisz nem működik úgy mint az eredeti. Ez pedig a szexben gondokat okozhat. Nagy gondokat. Ezt nem tudnám elfogadni, nekem fontos a szexualitás, hogy rendesen meg tudjanak dugni (segédeszközök nélkül).
Másrészt szeretnék közös gyereket a szerelmemmel, ez pedig szintén nem valósulhatna meg. Így nálam azt hiszem kizárt hogy ilyennel kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!