Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónaljkutya igénytelenség?
Az hogy intim szőrzet megléte/nem léte milyen, az 1000x kivesézett téma!
De ha egy fiatal, jól kinéző csajnak a hónaljszőr befigyel?
Hát elég gáz.
Én heti 2szer borotválom le,arcborotválás közben.
2 perc összesen.
Férfiaknál,ha borostás,nem teljesen csupasz,nem gáz,de a hosszú ott is elég kiábrándító.
Nőknél ha már kicsit borostás nem zavaró,de amint láthatóan hossza van,az már nagyon kiábrándító.
Nem biztos, hogy ettől igénytelen, mert gondolom, tisztálkodik, és biztos van férfi, akinek ez jön be.
Én mondjuk szőrtelenitem rendszeresen, de férfinél tetszik, sőt szexuálisan izgató számomra, ha van hónaljszőre.
N
A hónalj leborotválása problémáját ahhoz tudom hasonlítani, mint hogy késsel vagy villával jobb enni a makarónit. Mind a két esetben vannak jó megoldások, teljes mértékben ízlés kérdése.
Az emberek ízlése egyénenként más és más.
Én undorodok tőle pasin és csajon is.
A szőr felfogja a szagokat.
Se nem szép látvány, dezodort a nagyobb szörzetes ember fel se tudja rendesen kenni, elég gáz amikor nem csak a nagy szőr virít, de a dezodor darabkák is...
Minden 2. nap leszedem a szörzetet.
Nem kell média befolyása, hogy az embernek nem jön be valami.
S igen vannak számomra érthetetlen fétisek pl a pasi hónalj szörzetének nyalogatása...
Szemgolyó nyalogatás, kaki-pisi X...stb
Én undorodok az ilyenektől, másokat meg ez izgat.
S igen vannak dolgok ahol a média jelentősen befolyásolja az embereket.
Tudnék durva eseteket sorolni a hétköznapokból...
Az is szégyen, hogy a 7-8éves kisfiúk nem játszanak/fociznak stb, hanem az iskola előtt ordibálnak egymással: Kinek az iphone-ja a jobb... majdnem egymás torkának estek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!