Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszene az, ha pár nő átvenné az uralmat az életetek felett, többé semmin sem kéne aggódnotok, vagy idegeskednetek, és gondoskodnának rólatok, de egyre inkább egy kisbaba szerepbe kerülnétek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 19:43
1/13 anonim válasza:
ez semmiképpen nem hangzik vonzó ajánlatnak. Valami elb_szott animéből szedted az ötletet, vagy mi?
2/13 A kérdező kommentje:
2017. nov. 30. 19:46
3/13 anonim válasza:
Ha szociális életet élhetek tőlük függetlenül akkor nagyon...
Meg is lehetne Őket dugizni? :)
4/13 anonim válasza:
Egy bizonyos ideig,de hosszútávon kizárt.
5/13 anonim válasza:
3. Vagyok... Mégis miért lettem le pontozva? :D
10/13 anonim válasza:
Szeretem a gondoskodást és ha vigyáz rám, biztonságban érzem magam. De azért hagyjon teret és tiszteljen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!