Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segitség terhes lehet a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség terhes lehet a barátnőm?

Figyelt kérdés

Meg nem volt magomlesem de a baratnommel volt egy akcionk,es mikor vege volt akkor a peniszemen egy atlatszo de egy picit feheres csuszos trutyi, volt most akkor az sperma vagy csak a baratnom nedve?? nem tudom még sajnos hogy milyen az orgazmus de állítólag azt érezém. Azt a nagy hibát követtük el hogy óvszer nélkül csináltuk merthogy nekem még úgysincs spermám. Próbált már engem a barátnőm elkényeztetni hogy van e spermám de sose jött és a szóban forgó akciónk sem volt kulonbozo mint a többi amikor óvszer nélkül csináltuk, de akkor sosem volt ilyen nedv rajta...

Segítsetek nagyon fontos és aggódunk lényegtelen vagy sértő, bunkó válaszokat hanyagoljátok!

Köszönöm

2015. jan. 1. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy még spermád sincs, de szexeltek? 10?
2015. jan. 1. 19:00
 2/9 A kérdező kommentje:
15
2015. jan. 1. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2015. jan. 1. 19:03
 4/9 Manócska1 válasza:
sajnos lehet hogy terhes lett. szóljatok a szüleiteknek
2015. jan. 1. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:

NEM ÉRTEM!!!! "nem tudom még sajnos hogy milyen az orgazmus"...."Próbált már engem a barátnőm elkényeztetni hogy van e spermám de sose jött"

Két különbözö dologrol beszélsz. Ha nincs spermád attol még elélvezhetsz, csak nem lösz ki elélvezésnél semmit. Ha még soha nem élveztél el, az inkább megszakitottnak számit. Szoval egy kicsit pontosabban kellene fogalmaznod, hogy értsük. 15 évesen egyébként elég meglepö, hogy se elélvezés, se spricc?

2015. jan. 1. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
ha beraktad neki óvszer nélkül, akkor lehet terhes
2015. jan. 1. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:

itt vannak spricc lám!

15 évesen azért a 6. osztály megvan már?

2015. jan. 1. 22:10
 8/9 anonim válasza:

Nem hiszem el, hogy vannak ilyen idiota "lenyek" a Foldon... miert csinalod, ha eszed nincs hozza?! Azert ha 15 evesen nagy fiunak erzed magad, meg a baratnod is nagylanynak magat, akkor nem artana ugy is viselkedni, az elet mas teruletein is.. egyaltalan nem baj, ha 15 evesen szeretkezel a baratnoddel, ha megfeleloen felvilagosult vagy a temarol te is es a baratnod is, es mar ugy erzitek, hogy nem birtok tobbet varni, biztok egymasban es ra meritek magatokat a masikra bizni... elszomorit, hogy olyan gyerekek is csinalhatjak, akiknek fogalmuk sincs az egeszrol.

Sajnos ebben hibas a szulo is..

Bocsi a kisse gonosz valaszert, de elegem van a retardalt 15 evesekbol.

2015. jan. 2. 01:13
 9/9 anonim válasza:
hát,szerintemlehet benne valami,sztem vegyen be tablettát,az a tuti,nekem is ugyanilyen esetem volt,én is azt csináltam,és minden rendbe lett
2015. jan. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!