Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Mit tegyek? Terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek? Terhes vagyok? Csináljak tesztet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve szedem a fogamzásgátlót! És általában ha megjön akkor mind az 5 napot végig szenvedem görcsölők és folyamatosan erősen vérzek! Azonban 2012. 12. 24-én már nem szedtem be a gyógyszert és péntek este (28-án) meg is jött de már akkor fura volt hogy csütörtökön szokott megjönni most meg pénteken jött meg. Hát úgy gondoltam hogy biztos felfáztam egy kicsit és azért késet. Ám mikor teltek a napot akkor már kezdtem megijedni hiszen egyáltalán nem görcsölt a hasam és csak héba-hóba láttam csak egy kis vért. És nem tudom eldönteni hogy ez mitől van. valaki segítsen most mennyek el orvoshoz? Vagy vegyek egy tesztet? Kimutatja már ha terhes vagyok? Lehetek terhes? Valaki minél előbb segítsen mert kezdtek bepánikolni mert nem tom hogy mi van! Előre is köszönöm!!
2013. jan. 2. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szexeltél abban az időben a pároddal?Benned ment el?A legfontosabb infókat hagyod ki...
2013. jan. 2. 14:16
 2/11 A kérdező kommentje:
3 éve vagyok együtt a párommal és nem véletlenül szedem a gyógyszert!! A szexuális életem meg folyamatos. Egy fedél alatt élek vele! Azon a héten is voltam vele együtt mielőtt abba hagytam a gyógyszert!! Majdnem minden másnap együtt vagyok vele!
2013. jan. 2. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Az elsö hülyeségeket kérdez! A fogamzásgátló a szünetekben is véd, és arra van kitalálva, hogy benne mehessen el a férfi - tehát teljesen mindegy, hogy mikor és hogy szexeltek.

Ha rendesen szedted eddig a gyógyszert, és közben nem szedtél olyamit, ami csökkenti a hatását, nem hánytál, nem volt hasmenésed, akkor a tabletta megvéd a terhességtöl.

De ha idegeskedsz, akkor a legokosabb elmenni orvoshoz, mert a megváltozott vérzés lehet ugyan terhesség (habár igen valószinütlen), de lehet többféle betegség tünete is.

2013. jan. 2. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor elmegyek orvoshoz! Köszönöm szépen!
2013. jan. 2. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Szivesen, és minden jót kivánok! Majd irj, hogy mit mondtak...
2013. jan. 2. 14:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben . Pénteken rendel a dokim.. és ha haza értem akkor írok!
2013. jan. 2. 14:28
 7/11 Vicuska87 ***** válasza:
Nem akarlak rémisztgetni, de volt már olyan ismerősöm, aki a fogamzásgátló tabletta mellett lett terhes!
2013. jan. 2. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Normál tablettaszedés mellett sem lehetetlen a terhesség.

Nagyon minimális az esély, de nem nulla.

Csinálj tesztet, fordulj orvoshoz!

2013. jan. 2. 16:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a testet csütörtökön akkor negatív lett. De nem bíztam semmit a véletlenre azért elmentem dokihoz pénteken és ott már negatív volt.... szal jön a baba! Most vagyok 4 hetes terhes.. és azt mondta a doki hogy lehet hogy az első teszt nem volt jó.. Ugyhogy a minden simán megy akkor Szeptemberbe jön a baba..! A párom örült neki! És köszönöm mindenkinek a jó tanácsot!
2013. jan. 5. 14:21
 10/11 Vicuska87 ***** válasza:

És mind ez rendszeres fogamzásgátló mellett???

Nem semmi azért!

Örülök, hogy örültök neki, csakhát az ember azért szedi, ezt havi 3000-ért hogy ne legyen terhes!

Jó egészséget nektek!

2013. jan. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!