Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Mit tegyek? Terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek? Terhes vagyok? Csináljak tesztet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve szedem a fogamzásgátlót! És általában ha megjön akkor mind az 5 napot végig szenvedem görcsölők és folyamatosan erősen vérzek! Azonban 2012. 12. 24-én már nem szedtem be a gyógyszert és péntek este (28-án) meg is jött de már akkor fura volt hogy csütörtökön szokott megjönni most meg pénteken jött meg. Hát úgy gondoltam hogy biztos felfáztam egy kicsit és azért késet. Ám mikor teltek a napot akkor már kezdtem megijedni hiszen egyáltalán nem görcsölt a hasam és csak héba-hóba láttam csak egy kis vért. És nem tudom eldönteni hogy ez mitől van. valaki segítsen most mennyek el orvoshoz? Vagy vegyek egy tesztet? Kimutatja már ha terhes vagyok? Lehetek terhes? Valaki minél előbb segítsen mert kezdtek bepánikolni mert nem tom hogy mi van! Előre is köszönöm!!
2013. jan. 2. 14:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen rendszeres szedés mellett! De azt mondta a dokim hogy lehet hogy gyógyszert kellet volna már váltanom.. Mert lehet hogy azért estem teherbe mert már 3 éve szedtem és hozzá szokott a szervezetem. De most már mindegy!!

Nektek azért több sikert kívánom!! És köszönjük a jó kívánságokat!

2013. jan. 5. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!