Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik a kedvenc pózotok?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb szexpóz illetve melyiket kellene legfőképpen kipróbálni? Szeretnék újjítani picit ezért jó lenne személyes tapasztalatokat hallani.
18/L
2017. nov. 30. 18:51
1/5 anonim válasza:
Lovaglóban megyek el leghamarabb, azt azért szeretem. Szeretem még oldalt fekve hátulról, állva hátulról, és misszionáriusban, úgy, hogy a lábam a nyakában van
3/5 anonim válasza:
Az osszes, amelyikben a parom mozog.
Amikor nekem kell, valahogy nem tudom tartani a ritmust, nem tudok olyan eroteljesen mozogni, mint o, igy nem ezekben a pozokban szoktunk elelvezni.
L
4/5 anonim válasza:
Utolsó! Én férfiként ha ilyet mondanék sose jutna nő... De amúgy valóban az lenne a legjobb ha nekem semmit nem kéne tennem azbélvezetemért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!