Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki részt vett már csoportos szexben, annak taszító más férfi spermájának a látványa?
A latvanya sose zavar, de ram ne pancsolja, azert van itt a csaj. En mindig a no szajaban tartva elvezek el. Mert ezt elvezem es igy nincs csuszka maszka. De a masik srac is vagy a gumiba vagy a torkaba a csajnak.
Mi rendszeresen csinaljuk ezt az alberletbe, de csak hetero modon. Mi a masik sraccal sosem fogunk egymashoz erni. A veletlen erintes ok, de keruljuk azt is. A csaj meg elvezi rettentoen, hogy egy menet alatt vann3-4 orgazmusa es ketszer is nyelhet a vegen. Szerencses albi valasztas volt. Tok ismeretlenul koltoztunk ossze, de maradunk amig nem tilos.
eddig csak swingerben voltam csoportos szexben és ott láttam jónéhányat, de ott szinte kötelező a koton és nem nézik jó szemmel, ha valaki össze-vissza fröcsköl, de ezt nem csodálom.
engem nem zavar a látvány, mert miért zavarna, akkor minek megyek csoportos szexbe bele, ha zavarna a másik pasi cucca...
ami viszont zavar és nem hittem volna hogy ennyire, azok az ízek.
egy csajjal csókolózni szuper, egy másik csajjal is és össze-vissza csókolózni is jó csajokkal, de olyan csajjal csókolózni, aki előttem egy másik pasival csókolózott... annak megvan a saját íze. érzem a másik erős, hormonnal teli, kanos ízét és ez nagyon nem tetszik. úgy is csókolóztam, hogy előttem a másik pasi farkát szopta (nem élvezett belé) és annak is nagyon "kan íze volt". csókolóztam már saját orálszex után, nem zavar, de más pasi íze számomra taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!