Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye tanács: Mondjam a barátomnak hogy csak akkor dughatja meg a fenekem, ha én is az övét. Azt monda OKÉ. Most mi legyen?
Néhány napja kérdeztem, hogy mit mondjak a barátomnak, aki ki akarja próbálni az anált. A fenekem nyalását már eddig is hagytam, de azt szeretem, jó is, de tovább utálnék menni. Azt mondták mondjam neki, hogy megdughatja a fenekem, ha én is az övét felcsatolhatóssal (ami hát nem nagyon érdekel finoman szólva...), mert hogy a férfiak ettől visszahőkölnek. Hát ő meg azt mondta, hogy rendben, neki ez beleférne.
Akik múltkor is ilyen okos tanáccsal láttak el (vagy akár mások is, bárki), most mit tennétek? És főleg: Én most mit tegyek? A kérdés arra van kihegyezve, hogy nekem most mit kéne csinálni, nem arra hogy rágódjunk a múlton amúgy.
Szerintem lehet meg a vegen elvezni fogod :) bar ahoz mondjuk kivannod kene fejben :)
vannak nok akik kivanjak ott is nem a parjuk miatt hanem mert igenyuk van ra. Lehet az alarendeltseg miatt vagy azt elvezi igy is kielegiti a pasit es tudja hogy ez milyen jo neki. akarmi lehet
Ha nem akarod, semmiképp ne menj bele :)
Nem akartam, belementem, rossz élmény volt.
Aztán később, amikor akartam, jó élmény volt. Ez ennyi :)
Te szadista! :D Kárt tennél szegény párában!? Hát hol van a feltétel nélküli szeretet, a gyengédség!? És mi van, ha a végén kiderül, hogy mazochista is? :D
Na, ne offoljuk szét szegény Kérdező kérdését, a lényeg az őszinteség: nincs seggbekuki egyik fél részéről sem, mert nem akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!