Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz a monda hogy Nagy Test Nagy élvezet?
Nekem biztos nem.
.
Im ket valasz, vajon rad melyik igaz?
40f
nekem a legjobb élményem eléggé telt lánnyal volt imádtam
és eddig az ő teste volt a legvonzóbb amit láttam
de nekem nagyon vonzó a teltebb alak, szóval nem feltétlen mindenkinek élvezetesebb
#6:
én 3 telt lánnyal is voltam, mi ebben a hihetetlen? :D
és a való életben is felvállalom, a haverok még poénkodnak is ezzel, hogy nekem ez a zsánerem...
24F (nem telt lány :D)
ezt csak a kövérek terjesztik, szerintem nem jó a kövér lánnyal. Vannak előnyei, mert a kövér lány tudja, hogy nem éppen modell, emiatt nagyon próbálja kompenzálni a hátrányait és ahogy írják, vadmacskák az ágyban, vagyis úgy letámadnak, mintha ki lennének nagyon éhezve (ami lehet), de a szex egyik fő tényezője, hogy vonzó legyen számodra a másik. Persze akinek ez vonzó, annak legyen.
A csúnyák előnye, hogy megtanultak jól szexelni, míg a nagyon szépek sokszor csak hátradőlnek és várják, hogy mások dolgozzanak, de itt inkább a tapasztaltabbakról beszélünk, nem a tizenévesekről.
Annyi viszont igaz, hogy a nagyon vékony nők nem éppen a legkellemesebbek az ágyban, jó ha van egy minimális fogni való, kényelmes, szexi és élvezetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!