Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a nő fenekét szoktatok nyalni? Nők a férfiak fenekét nyalják?
Szövegértés? Pont azt írtam, hogy nem ettől leszel prűd a szememben és próbáltam rámutatni, hogy ez szubjektív...
Te mutass nekem statisztikat, hogy kevesebben csinalják.
Amúgy szerinted ezt, hogy lehetne lemérni?
Azt tudom, mondani, hogy 3/3 kapcsolatom csinálta és 30/20 felszedett csaj, pedig nem kértem.
Ugyanakkor meg prosti is van aki nem vállalja.
Én nem nyalnám, de az ujjal izgatás a pasinak okés. Fordítva is így vagyok.
Amúgy az én ismerőseim közül aki anált szeret az nyal is mindent. Aki meg nem kedveli ezt az nem.
24/L
Szerintem bu zis, ha egy férfi hagyja/akarja/szereti, hogy a seggével bármit csináljanak (mármint egy heteró férfi). (A melegek megértem ha élvezik a seggük használatát)
De egy borotvált és tiszta női segglyukat punci nyaláskor simán lehet nyaldosni mellékesen. Én is szívesen csinálom és a legtöbb nő hagyja is. Ja és az anális szex vagy hogy megujjazzam a nő seggét, egyáltalán nem érdekel. De a nyalás belefér néha.
SOHA nem nyalnám egy pasi seggét! Nincs az a pénz!.Amúgyis aki pasi létére azt akarja hogy a seggében turkáljanak az nem heteró. Homárokkal meg nem foglalkozom!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!