Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi csak szexelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi csak szexelne akar velem?

Figyelt kérdés

Lehet mindig rossz férfiakkal kezdek,de nem tudom,hogy akkor mégis hol ismerkedjek emberekkel(?)

Megismerkedtem egy férfival (25/F) aki a harmadik randi után megkérdezte,hogy beszélhetünk-e a szexről is? Mondtam neki,hogy igen! Nyílt akartam lenni,nem vagyok prűd,nem akartam tabukat,szerettem erről is beszélni. Ezáltal is kiderült egy csomó minden. Aztán a következő randi végén már rám mozdult és fel akart ráncigàlni a lakására,hogy szexeljünk. Pedig az első randik nagyon jók voltak. Egy rendes,kedves férfit ismertem meg akinek nagyon jó humor érzéke van. Aztán amikor mertem mondani,hogy bocsánat,de nekem ez túl gyors lesz,mert mégiscsak a 4-dik randi és alig ismerem,csak pár órát láttam mindig.

Aztán ott volt a következő alany (27/F) aki az első randi után azt mondta,hogy szeretne velem szexelni. Nem kertelt,azzal a szöveggel jött,hogy úgy is akkor dőlik el minden. Ne húzzuk egymás idejét. Hát nem is tettem. Jó formán idegen volt számomra az ember. Neten beszéltünk talán 2 hetet, de nem mindennap és max 1 órákat. És találkoztam vele 1x utána máris szexelne velem.

Most meg aki évek óta a barátom (22/F)( nem a pasim) és azthittem tényleg csak barát. Azt mondja,hogy gondolkodott és észre vette,hogy megváltozott kettőnk között valami (öhm mi?) vonzódunk egymáshoz,mi lenne ha ebből lehetne több? Mondjuk szexkapcsolat + barátsàg. És még valamennyi érzelem is lenne benne,mert szeret engem. Édes istenem..!

Komolyan mondom elegem van ebből. Nem várnék éveket meg négy öt hónapot! De basszus nekem egy szűrési vizsgálat is kellenne. Szeretném látni,hogy tiszta a másik (és ő is megbizonyosodhatna róla,hogy nincs bajom). Akárkivel nem fekszem össze. Meg még ráadàsul szűz is vagyok.

Mindig úgy éreztem,hogy tényleg érdeklem a másikat és szimpatikus volt mindegyik férfi. Aztán kiderült,hogy csak árucikk vagyok. Csak egy tárgy,punci,használati tárgy,csak gyors kielégülést kerestek személyemben. A fenét nem érdekelte őket igazából,hogy ki vagyok.

Hol ismerkedjek olyanokkal akiket érdekelhetek komolyan? Vagy velem van a baj,hogy nem szexelek az első,második randin? Velem van a baj,mert 21 évesen még szűz vagyok?

Nem vagyok vagàny,feltűnő jelenség. Szeretek komolyabb témákról beszélgetni,szeretem ha a másik mesél magàról. Ha kérdezhetek,de nem vagyok tolakodó és tapintatlan. Csak próbáltam mindig aktívan részt venni a beszélgetésben és kölcsönösen meséltünk egymásnak.

Lehet ciki,de én nem tartom annak.

2017. nov. 26. 22:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Odaírtam, hogy án vagyok az embered. Csesztél írni, szóval főjj meg a saját levedben, pasztmek! :D
2017. nov. 26. 23:34
 12/23 A kérdező kommentje:

Persze lehetnek kivételek. Nem is arról van szó,hogy minden férfi csak szexet szeretne.

De nehéz kiszűrni ki az a kevés akivel komolyan lehet ismerkedni és nem akar azonnal a bugyimba jutni.

Nem baj ha az első találkozó alkalmával érezhető,hogy működik a kémai,tetszünk egymàsnak,vonzódunk egymáshoz. De én nem fogok ott rögtön szét folytni,nem lesz niagara vízesés a bugyimban egy jóképű férfi látványától. Még akkor sem ha később talán gondolatban elképezteltem már meztelenül és tovább mehetnék. Most ezért feküdjek is le vele? Mert minek húzni az időt? Nekem ez nagyon idegen. Mások vagyunk,senkit nem vetek meg azért,mert neki megy első randin is..de sokaknál ez alap és így nehezebben megy az ismerkedés. Most tényleg egyszer egy olyan szituációba keveredtem ahol igazából azonnal felvitt volna a lakására szexelni. Valahol még megalázónak is találtam,mert mintha csak arra várt volna,hogy a bugyimba jusson,minden más az csak körítés.

Csók volt az egyikükkel. Az első sráccal a második randi után történt meg. Ő kezdeményezte,de mindketten akartuk. Pont egy olyan pillanat volt..nem akartam kihagyni, szerintem ez rendben volt. Komolyan úgy gondoltam,hogy érdeklem a másikat tényleg, kedvel engem és valóban kíváncsi. De utólag belátom..ez csak álom volt minden férfi esetében. Egyoldalú volt az érdeklődés. Persze amikor beszélgettünk akkor ment a rizsa arról,hogy komoly kapcsolat, stb..

2017. nov. 26. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Aki nem ilyen, annak szerintem esélye sincs nálad, mert pl. nem eléggé kezdeményező.
2017. nov. 27. 01:30
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Én például nem akarok szexelni veled
2017. nov. 27. 01:41
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Tény, hogy egy kicsit UFÓ-nak számítasz ma ezekkel az elvárásokkal

Lehet h nincs igazam, de arrol tartok h a szinted fölötti faszik kozott valogatsz, akiknek te, mint (szerintük) kicsivel szintjük alatti nő, "csak" egy/nehány potenciális numera vagy. Amint látják, hogy hosszabb farasztast igenyelsz, dobnak, mert nem éri meg a befektetes. Kevesebb erőfeszítéssel találnak mást.

Megoldás? Szinted alatti pasik. Közöttük lesznek akik rajongásuk folytán annyit várnak rád, amennyit csak nem szégyelled váratni őket. Kérdés, hogy nyitott vagy-e (már) erre a személyi körre, vagy még mindig a hercegre vársz, aki hercegnőt csinál az átlagosan csinos de okos lanybol.

A "szint" itt nem valami abszolút értéke az embernek, csak egy többe-kevésbé objektiv szociális vonzerőre utal, ami alapvetően befolyásolja, hogy az adott ferfi kivel szemben milyen erofeszitesekre hajlandó a szexért.

2017. nov. 27. 02:50
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem mindegyik! Csak eddig ilyenekkel találkoztál.

A szex is hozzá tartozik az élethez, nem is utolsó sorban, de azért a kölcsönös szimpátia sem utolsó dolog!

2017. nov. 27. 03:54
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ezzel gond. Jól teszed, hogy ezt teszed. De tegyük hozzá, hogy a férfiak sajnos sok " megerősítést" is kapnak a nem olyan nőktől, mint te.Ezért is megy a mai világ a " könnyű" szex felé. Hidd el a kereslet- kínálat elve itt is működik.
2017. nov. 27. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Egyebkent a szajbaelvezest szereted?
2017. nov. 27. 08:54
 19/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat,de az "elvárásaimból" nem adok lejebb. Nem hiszem,hogy ezzel van a gond. Egy újabb buta általanosítás,hogy a nők a hercegre várnak. Nem,nem vártam a hercegre soha!

Viszont tudom,hogy milyen férfiakat találok vonzónak. Most miért adnék ebből lejebb? Olyan férfival legyek aki nem vonz külsőre? Akivel nem is igazán pendülök egy húron? Ez nem a magas elvárásokról szól. Csak mindenkinek van egy kialakított képe arról,hogy számára úgy mond ki az "ideális". Ez nem azt takarja,hogy hatalmas irreàlis elváràsok, vagy a tökéletes ember megkerése. (Hiszen én sem vagyok tökéletes!!) csak tudom,hogy milyen embereket találok szimpatikusnak,kikkel szeretnék ismerkedni.

Különben nem a szintem felettiekkel ismerkedek. Pontosobban nem kategorizálom a férfiakat és nem "vàlogatok" hogy na ez most szint alatti akkor vele kezdtek,mert tuti rajongani fog értem. De ha szint feletti akkor csak szexet akarhat tőlem,mert én számára csak arra vagyok jó. Áh ilyen hozzáállással inkább nem is ismerkednék.

Külsőre pl többnyire az idősebb férfiak tetszenek. Akik férfiassabbak. Erről nem tehetek..egyszerűen őket találom vonzóbbnak. Ideálom nincs is,mindig más férfiak tetszenek meg!

De majd biztos lesz valahogy! Szerintem továbbra is személyesen ismerkedem csak. Neten nem,mert csak váratják az embert a talàlkozóval + írni sem nagyon szeretek. Utálom a chatelést (várni kell,félre értjük egymást,ha nem írok azonnal akkor egy bunkó vagyok stb)

2017. nov. 27. 10:57
 20/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat,de privátban nem fogok tudni vissza írni ennyi embernek. Azért köszi a leveleket!

Itt annyit azért írnék,mert privátban írták páran.

Igen,szerintem igenis fontos,hogy valaki határozott egyéniség legyen. Ez nem azt takarja,hogy menő macsó nagy dumás férfi legyen. Dehogyis!! Itt konkrétan én személy szerint arra gondolok,hogy tetszik ha a másik magabiztos tud maradni,pontosan tudja hogy mit akar,vannak céljai, valamint nem nekem kell teljes mértékben irányítanom a kommunikáció menetét. Egyenlők legyünk.

Sajnos az valamiért nagyon letör,ha a másik folyton bizonytalan, megalszik a tej a szájában, csöndes és nagyon visszahúzodó. Azzal semmibaj ha nehezebben nyit,és zavarban van vagy nem egy erős személyiség. De mellettem azért ne legyen "elnyomva". Nem jó ha én vagyok az erősebb jellem, és nekem kell mindig mindent megmondanom,én irányítok. Különben tetszik ha valaki nem feltűnő jelenség ilyen szempontból,hanem nehezebb eset!

2017. nov. 27. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!