Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfi csak szexelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi csak szexelne akar velem?

Figyelt kérdés

Lehet mindig rossz férfiakkal kezdek,de nem tudom,hogy akkor mégis hol ismerkedjek emberekkel(?)

Megismerkedtem egy férfival (25/F) aki a harmadik randi után megkérdezte,hogy beszélhetünk-e a szexről is? Mondtam neki,hogy igen! Nyílt akartam lenni,nem vagyok prűd,nem akartam tabukat,szerettem erről is beszélni. Ezáltal is kiderült egy csomó minden. Aztán a következő randi végén már rám mozdult és fel akart ráncigàlni a lakására,hogy szexeljünk. Pedig az első randik nagyon jók voltak. Egy rendes,kedves férfit ismertem meg akinek nagyon jó humor érzéke van. Aztán amikor mertem mondani,hogy bocsánat,de nekem ez túl gyors lesz,mert mégiscsak a 4-dik randi és alig ismerem,csak pár órát láttam mindig.

Aztán ott volt a következő alany (27/F) aki az első randi után azt mondta,hogy szeretne velem szexelni. Nem kertelt,azzal a szöveggel jött,hogy úgy is akkor dőlik el minden. Ne húzzuk egymás idejét. Hát nem is tettem. Jó formán idegen volt számomra az ember. Neten beszéltünk talán 2 hetet, de nem mindennap és max 1 órákat. És találkoztam vele 1x utána máris szexelne velem.

Most meg aki évek óta a barátom (22/F)( nem a pasim) és azthittem tényleg csak barát. Azt mondja,hogy gondolkodott és észre vette,hogy megváltozott kettőnk között valami (öhm mi?) vonzódunk egymáshoz,mi lenne ha ebből lehetne több? Mondjuk szexkapcsolat + barátsàg. És még valamennyi érzelem is lenne benne,mert szeret engem. Édes istenem..!

Komolyan mondom elegem van ebből. Nem várnék éveket meg négy öt hónapot! De basszus nekem egy szűrési vizsgálat is kellenne. Szeretném látni,hogy tiszta a másik (és ő is megbizonyosodhatna róla,hogy nincs bajom). Akárkivel nem fekszem össze. Meg még ráadàsul szűz is vagyok.

Mindig úgy éreztem,hogy tényleg érdeklem a másikat és szimpatikus volt mindegyik férfi. Aztán kiderült,hogy csak árucikk vagyok. Csak egy tárgy,punci,használati tárgy,csak gyors kielégülést kerestek személyemben. A fenét nem érdekelte őket igazából,hogy ki vagyok.

Hol ismerkedjek olyanokkal akiket érdekelhetek komolyan? Vagy velem van a baj,hogy nem szexelek az első,második randin? Velem van a baj,mert 21 évesen még szűz vagyok?

Nem vagyok vagàny,feltűnő jelenség. Szeretek komolyabb témákról beszélgetni,szeretem ha a másik mesél magàról. Ha kérdezhetek,de nem vagyok tolakodó és tapintatlan. Csak próbáltam mindig aktívan részt venni a beszélgetésben és kölcsönösen meséltünk egymásnak.

Lehet ciki,de én nem tartom annak.

2017. nov. 26. 22:16
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Végülis amit akartam mondani,hogy mindegyik férfi pattintott ezért. A "barátommal" pedig közöltem,hogy nem szeretnék érzelem mentes kapcsolatban részt venni. Szexuális értelemben nem tartom vonzónak. Helyes srác,de nem tudom vele elképzelni a szexet. Nem tekintek rá igazán "férfiként". Lehet,mert nagyon kisfiús külsőre.
2017. nov. 26. 22:20
 2/23 anonim ***** válasza:
15%
Én vagyok a te embered, szóval, ha most rám írsz, változtathatsz ezen.
2017. nov. 26. 22:20
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

nem olvastam el ezt a sok mindent, amit írtál. De szerintem jól teszed, h nem bújsz ágyba akárkivel, és vársz vele, míg erre alkalmas partnert találsz. Akinek csak szexre kellesz, azokat tényleg jobb kiszűrni, és menjenek a dolgukra, így kell ezt csinálni, és a többi lánynak is így kéne.

30+/F

2017. nov. 26. 22:28
 4/23 anonim ***** válasza:
98%

Abszolut megértelek, és bár jopár évveé idösebb vagyok nálad, ugyanezen mentem keresztül az elmult tiz évben. Nagyon nehezen találtam meg azt a ffit, aki most a párom, szeretjük egymást és nem csak szexröl szol a kapcsolat.

Sajnos nem tudok okos tanácsot adni neked, de tudom, min mégy keresztül, és nagyon nehéz rendes pasit találni. Egy dologot tudok mondani, ha nem akarsz, ne szexelj. Az a ffi, aki vár rád, ö fogja megérdemelni, h lefeküdj vele.

2017. nov. 26. 22:33
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem hasznàlok sminket,ezekhez nem is nagyon értek. Csak tisztálkodàsi szereket meg mint olyan,hogy bőr ápoló krémek és járok kozmetikushoz a szemöldökömet szedni.

A hajam barna vállig érő és egyenes. Sosem festettem. Műkörmeim sincsenek. Fúj! A szemem kék. Alkatra vékony vagyok átlag magas és nem, soha nem hordtam mini ruhákat,kivágott ruhákat. Átlagosan,de azért divatosan öltözöm szerintem. Mellesleg a sportosabb ruhákat jobban szeretem. De így sem vagyok fiús és cica baba meg végképp nem!

2017. nov. 26. 22:41
 6/23 anonim ***** válasza:
14%
Mutass képet.
2017. nov. 26. 22:43
 7/23 anonim ***** válasza:
42%
Gondold meg, hol ismerkesz. A Tinder pl. szexkapcsolat kereső. Igényes normális férfi is itt szexkapcsolatot keres elsősorban.
2017. nov. 26. 22:54
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem neten ismerkedtem. Csak egyszer volt ilyen,de mindig élőben ismerkedem.
2017. nov. 26. 22:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Távol álljon tőlem a férfigyűlölet, de én azt tapasztalatom, hogy minden férfi csak szexelni akár minden nővel.

Külsőre szinte az ellentéted vagyok, olyan értelemben, hogy nem vagyok vékony, más a hajam és a szemem, a stílusunk kb hasonló lehet, és mèg így(túlsúlyos nőként)is egy-két beszélgetés, találkozás után rátérnek a szexre és nem értik mikor én ezt nem akarom. Még azok közül is akadt néhány aki bepróbálkozott, akiről tudtam, hogy a vékony nőket kedveli.

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nekem az jött le, hogy mindegy milyenhez, mindegy hogyan csak puncihoz jussanak.

2017. nov. 26. 23:10
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok férfi csak szexelni akar. De! Sokan, nagyon sokan vannak, akik igazából keresnének valami komolyabbat is, de félreérthető lehet a viselkedésük az őket ért tapasztalatok miatt. Mit értek ezalatt?

- Velem számtalanszor előfordult régen, hogy amikor randizgattam egy nővel, ha pár randi alatt nem történt semmi testiség (sőt, egyik első randin intenzív testiség történt is, csak szex nem), akkor azt mondták, hogy ez nem működik. Így az évek alatt azt tanultam meg, hogy rámenősnek kell lenni, hamar szexuálisnak kell lenni, különben rossz kategóriába kerülök a lánynál, akivel ismerkedek. Mint ahogy a te példádban is az a fiú barátod, aki évek óta a barátod, te sem tudsz már rá férfiként gondolni, mert anno nem abban a kontextusban ismerted meg és túl sok idő telt el.

Szóval ez lehet egy oka, hogy néhány férfi a te esetedben miért siethette el, talán azt hitték, hogy te már el is utasítottad őket. De lehet, hogy nem így van, csak mondom tapasztalatból, hogy ilyen férfiak is vannak.

A hozzáállásod egyébként nekem férfiként rendkívül szimpatikus, sajnos én pont megtanultam nem ilyennek lenni, mert a legtöbb nő nem úgy gondolkodik, mint te.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy semmi testiség nincs ezeken a randikon. Esetleg minden van, csak aktus nem? Vagy semmi sincs? Vagy mondjuk csók van, de más nem? És ha van csók, akkor hányadik randin?

Csak azért kérdezem ezeket, mert ezek alapján egy kerekebb képet tudok összerakni, hogy hogyan gondolkodhattak, mire számíthattak ezek a férfiak.

2017. nov. 26. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!