Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti hogy kezelitek, ha egy nő nemet mond nektek a szexre?
Nem kell direktben rákérdezni (csak verbális és non verbális eszközökkel "terelgetni" a szituációt), akkor nem mond nemet. :D
De tényleg, milyen szituációban van ilyen? "Figyu, akkor szexelünk?"
"Bocs, de nem."
":((("
Elkeseredek és próbálkozom tovább. :)
A női nem elsőre nem mindig nem. Volt már hogy nemet mondtak, hagytam a fenébe és utána derült ki hogy csak kérette magát.
Volt amikor sokszor mondott nemet és mondta, hogy soha a büdös életbe nem. Elengedtem.
Volt aki sokszor mondott nemet, de utána belement :)
Nőtől függ. Bár lenne olyan aki nemet mondott, de legszívesebben akkor is magamévá tenném de több ok miatt sem teszem meg. :)
20: szóval akkor a nők nem is kívánják a szexet? Sohase?
Máskülönben elegem van ebből az "a nők annyira bonyolultak, annyira összetett lények" rizsából. Aztán ugyanezek az emberek meg azt gondolják, hogy a nők végtelenül buták és semmit nem értenek meg és aki nő, az már nem is érthet a matematikához. Most akkor a kettő hogy fér össze?
Az a lány, aki menőségből szexel, az tényleg idióta. De aki azért, mert kedve van? Mert éppen megjött a kedve hozzá és éppen talált egy neki tetsző pasit, aki lehet, hogy nem élete szerelme, de éppen hajlandó vele lefeküdni és ennek örül? Vagy ilyen sohase jöhet létre, mert a nők csak akkor képesek szexuális vágy érzésére, ha már mély érzelmi kötődést alakítottak ki a férfival?
Egyrészt elég kellemetlen úgy korkülönbséggel indokolni valamit, hogy fogalmad sincs hány éves az illető, másrészt pedig ez a korkülönbség tipikusan olyan érv ami akkor jön elő ha nincs már.
A nők borzasztóan egyszerű lények, csak érthetetlenek. Ettől még egyszerűek. Csak szeretjük túlmisztifikálni őket. Egyébként itt szerintem kár gender háborút szítani. Persze alapvető különbségek megvannak, de mivel leginkább a társadalmunk szabja meg a szabályokat mint sem a nemünk, emberként jobb tekinteni az emberre mint sem férfiként vagy nőként. Mindenki ugyanúgy viselkedik nagy átlagban.
Az hogy a férfinak nagyobb a szexuális igénye egyszerű baromság. Evolúciós szempontból lehet, de már rég nem az evolúcióról szól az élet, hanem az élvezetről. Egyértelműen falánkabbak manapság a nők, és inkább pont az ellenkezője az igaza annak amit írtál.
A legutolsó gondolataid meg szimplán rabszolgaságot éreztetnek, és habár ha szereted a sub-dom szerepjátékot azzal nincs semmi gond, de hogy ezt az életre kivetítve normálisnak tekinteni és a gyengébbik nemet behelyettesíteni a domináns szerepébe, eléggé abnormális. Kicsit mint ha lealacsonyítanád a férfit egy agyhalott ösztönlény szintjére aki bármit és bármikor megtesz egy punciért. Ne haragudj de jó magam többre tartom ennél :)
25: Igazad van :D
Evolúciós szempontból tényleg van értelme ennek a férfiak többet akarnak szexelni dolognak. De az nem annyira radikális szerintem, hogy négyszer többet akarnak. Csak egy kicsit többet, átlagban. A nők meg kicsit kevesebbet és kicsit máshogy. De van, aki pont annyit és úgy, mint egy átlag férfi, van nő, aki még többet is, mint a férfiak nagy része.
Igaz, nem kellett volna belemennem a gendervitába :D Elnézést kérek. :D És tényleg a társadalom szabja meg a szabályokat inkább. Tök igaz.
Szerintem se ösztönlények a férfiak. Ha azok lennének, akkor az összes szexuális ragadozó lenne és mindenki folyton erőszakolgatná meg a csajokat. Szerencsére nem így van. Vannak ilyen férfiak, de nem mind.
"Az hogy a férfinak nagyobb a szexuális igénye egyszerű baromság."
Szerintem is baromság (bocs, Miquel :D). A nők csak a társadalmi kondicionálás miatt tesznek úgy, mintha nem érdekelné őket a szex (hogy ne nézzék k.rvának őket). Aki életében már volt nővel és látta, mennyire képesek átadni magukat az élvezeteknek, annak kétsége sem lesz afelől, mennyire vágynak rá valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!