Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti hogy kezelitek, ha egy nő nemet mond nektek a szexre?
Azért van egy minimális különbség aközött hogy mit érzek és mit teszek. Nem vagyok már hároméves, képes vagyok nem megerőszakolni embereket, ahogy a boltban se kezdem el majszolni a zsömlét vagy a csokit fizetés előtt.
Nem is értem hogy merülhet ez fel komolyan benned egyáltalán...
14: Oké, értem :D
Azért merült fel bennem, mert nagyon sok fiú/férfi nem így gondolkozik - sajnos. De így már értem, akkor jó :D A frusztráltság megérthető amúgy teljesen. :D
A félreértés a korkülönbségünkből adódik. Én nem holmi külsőségekről, szőke hajról beszéltem. A férfi alapból jobban kívánja a szexet. Jó, persze vannak kivételek, de tény, hogy az ő agyában 4x akkora helyet foglalnak egy fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. A nők esetében ez az arány fordított. Ők nem annyira a szexet, mint inkább a párjukat kívánják. (Itt most nem mai kifordult világú tinikről beszélek, aki puszta menőségből partiba vágatják magukat.) A nő sokkalta összetettebb lény a férfiaknál. A gondolkodása is más. A férfi agya jellemzően egy dologra fókuszál egy adott pillanatban, a nő sok dolgon tud egy időben gondolkodni. Meg is teszi! Tele van az agya a felelősségteljes munkájával, a gyermeke aznapi viselkedésével, a másnapi ebéddel, vagy a sarki fűszeres véletlenül elejtett mondatával. Neki nem villannak az agyába átlagosan 17mp-enként erotikus töltetű képek, hangulatok, mint a férfiaknak.
Ha azt szeretném, hogy olyan gyakorisággal kívánja ő is a szexet, mint én, akkor ahhoz meg kell hoznom a hangulatát. Jó partnernek, szerethető férfinak kell lennem, aki ráadásul remekül ismeri az ő lelkét, az erogén zónáit, s hogy mikor milyen hangulata van. Hogy vad vágtára, vagy andalító érzékiségre van-e aznap szüksége?
Ha sok szexet akarsz, érdemeld is meg! Széppé kell tenned a nő életét ahhoz, hogy ő széppé tudja tenni a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!