Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti rosszat gondolnáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti rosszat gondolnátok rólam?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, volt egy kapcsolatom, ami 4 évig tartott. Most lett vége, mert megcsalt. Úgy gondolom, hogy nem tudnék bízni senkiben - nem akarok kapcsolatot, viszont szexre szükségem van. Van egy srác, régóta ismerem, de sosem voltunk olyan jóban. Elkezdtünk beszélgetni, és oda lyukadtunk ki, hogy legyen egy barátság extrákkal. Még csak neten izgatjuk egymást, küldtem neki egy bugyis képet. Viszont most ri..ncnak érzem magam, és félek attól, hogy ő is annak tart. Pedig tudom, hogy nem vagyok az, de most csak erre van időm, energiám, ehhez van kedvem. Ti mit gondolnátok erről?
2017. nov. 26. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is küldhetsz. :) Egyébként meg ha előtte világosan meghatároztátok a szabályokat, akkor nem kell magad rosszul érezni.
2017. nov. 26. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, idősebb nálad, ha megengeded én is leírnék pár dolgot.

Nem kell 1 férfi miatt leírni az összeset. Ő rosszul bánt veled, de vannak normális hapsik is a világon. Adj időt magadnak és esélyt nekik!

Nem barátság extrákkal lesz ez, mert nem vagytok barátok, max. szexpartnerek.

Úgy az egész a barátság extrákkal is butaság, mert a barátok nem szexelnek egymással, szimplán arról van szó, hogy megdöntene, de kapcsolatra felvállalni meg nem akar.

A bugyis képet meg remélem az arc nélkül küldted, mert hamar fent találhatod magad valamelyik netes oldalon..-Még barátnak (akivel párkapcsolatban vagy) is necces, egy idegennek meg pláne!

Ez a nincs időm-energiám meg elég gáz kifogás, mi lesz ha majd dolgozol? Vagy ha már ha dolgozol, akkor mégis mikor lesz időd? Hm?

A szex egyébként nem létszükséglet, de elfogadom, hogy vannak emberek, akiknek más a vérmérsékletük.

Nem vagy ribi, csak még nagyom fiatal és tapasztalatlan.. Bár felvetődik a kérdés: ha egy kép miatt annak érzed magad, mi lesz ha lefekszetek? Te lelkis típus vagy, ne jönne be ez a szexkapcsolatos dolog. Ha menne érzelemmentesen, akkor nem itt aggódnál, hogy jaj vajon mit gondol róla (hiszem nem akarsz tőle semmi komolyat, nem?!). Vigyázz, mert a végén beleszeretsz, aztán megint koppansz, hogy ő csak egy darab húst lát benned!

2017. nov. 26. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Szeretot keresek. Merre laksz? Ki tudja, hatha mind a ketten jol jarunk.

40f

2017. nov. 27. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!