Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumped Gabo jobb fej, mint aki önkénteskedik Nigériában?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 01:46
3/14 A kérdező kommentje:
1-2, nem tudom. De lesmafuztak, mer ' ô jobb. Bakki, nô vagyok. Kiverék 2 fogam, nem is szòlok semmit, tudtam, hogy polgàrhàbirùs övezet. De higy beszól a fotelbòl vki, h a pumped jobb, mint te
2017. nov. 25. 01:53
5/14 A kérdező kommentje:
Soha sem éltem ilyenekkel. De köszi, hogy meggyanusìtasz te is
2017. nov. 25. 01:55
6/14 A kérdező kommentje:
Tàmogatàst vàrtam, nyugi, nem pénzt, lelkit. Làtom a magyarok utàlnak. Magyar vagyok
2017. nov. 25. 02:06
7/14 anonim válasza:
Minek megy ki valaki nigeriaba? Kit erdekel mit habognak az interneten idegenek? Vajon elpusztulnak a halak, ha lekapcsolom ejszakara a hangosfos pumpat az akvariumban?
Az elet nagy kerdesei.
8/14 A kérdező kommentje:
7: rajtad kívül is élnek emberek. Csak nem érdekel. Elvagy a kis birka-világidban. Erre neveltek.
2017. nov. 25. 03:09
10/14 anonim válasza:
Ettől a magamutogató biszex p-től mindenki csak jobb lehet...Nem értem mit esznek rajta az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!