Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szamit annyira a szepseg? Egy szep novel jobb a szex?
Figyelt kérdés
Mindenki el van,hogy O szep not akar stb...mivel jobb az agyban egy szep novel,mint egy kevesbe szeppel?2017. nov. 21. 21:40
1/10 anonim válasza:
Mert ha fadarab akkor legalább a látvàny nyújtson némi izgalmat.
2/10 anonim válasza:
Akibe szerelmes vagy azzal a legjobb az ágyban. Ha nem vagy az, akkor csak a szexuális vágy hajt. Szexuális vágyat meg könnyebben érzel szép nők iránt.
3/10 anonim válasza:
Tooru!!! Én kajak beszarok rajtad néha :DDDDDDDDDD
N28
5/10 anonim válasza:
Nincs olyan hogy szép vagy kevésbé szép. Kinek mi jön be. De az kell hogy ha ránézek felálljon mert anélkül nehéz lenne..... 34F
6/10 anonim válasza:
A szépség bevonz! Aztán vagy összejön vagy nem.
Én már jártam így! Nagyon szép volt, nagyon bejött, rárepültem majd baromi nagy csalódás, mert az ágyban egy nulla volt!
7/10 anonim válasza:
Nagyon buta kérdés!!! Figyelj, az esztétikum mindenki számára létezik. Azt is megfejtették már, hogy az agy mitől/ hogyan " lát" szépnek valamit/ valakit. De nézzük úgy: te felhúznál egy ruhát, ami számodra undorító? Nem. Na így működik...
8/10 mikeXxX válasza:
Én nekem eddig a legrondább nő adta a legtöbbet tehát baromság amit írsz ! 38f
9/10 anonim válasza:
főként természetes szelekcióról van szó. fejlődés, nemesítés, evolúció. Mindegy minek hívod. Tudatosan, vagy tudat alatt fitt, termékeny, jó megjelenésű párokat keresünk. És nem kell a divatlapokra fogni, nagyon is sok marketing trükk a biológián alapszik. Nem fordítva.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.
2018. jan. 2. 02:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!