Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából leirom a történetem, őszinte választ irjatok. Miért lehet ez?
Az életemben 34/N voltak nagy szerelmeim akikkel csúnyán viselkedtem,mégis olyan férfiakat sodort mellém az élet akik a sok köcsögségem ellenére még ma is szeretnek/szeretnének.
Természetesen ezek nem szánt szándékkal történtek.Mintha az általam nagyon szeretett férfiaknak én lettem volna az etalon,pedig nem vagyok egy nagy durranás,és tényleg néha magamat sem vagyok képes elviselni nem hogy még más elviseljen.Ennek zöme a múltban történt,sokat tanulva belőle és igyekszem már jobban oda figyelni ezekre de tényleg sajnos kutya természetem van.:(
Ezek a férfiak meg imádtak.És én is imádtam őket,mert ha valakit szeretek akkor nagy hévvel szeretem.
De ezek a férfiak okozták a legtöbb szenvedést is nekem.És olyan sebeket kaptam tőlük amik sosem gyógyulnak be.
"...voltak nagy szerelmeim akikkel csúnyán viselkedtem..."
"Természetesen ezek nem szánt szándékkal történtek."
Viszont szánt szándékkal változtathattál volna rajta, így ez idővel ugyanúgy a te felelősségeddé vált, mint ha direkt csináltad volna.
"De ezek a férfiak okozták a legtöbb szenvedést is nekem."
Ezért pedig ők felelősek.
Köszönöm kielégitö az összes válasz.
Én fogalmaztam rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!