Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyjából leirom a történetem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából leirom a történetem, őszinte választ irjatok. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Az életemben 34/N voltak nagy szerelmeim akikkel csúnyán viselkedtem,mégis olyan férfiakat sodort mellém az élet akik a sok köcsögségem ellenére még ma is szeretnek/szeretnének.

Természetesen ezek nem szánt szándékkal történtek.Mintha az általam nagyon szeretett férfiaknak én lettem volna az etalon,pedig nem vagyok egy nagy durranás,és tényleg néha magamat sem vagyok képes elviselni nem hogy még más elviseljen.Ennek zöme a múltban történt,sokat tanulva belőle és igyekszem már jobban oda figyelni ezekre de tényleg sajnos kutya természetem van.:(

Ezek a férfiak meg imádtak.És én is imádtam őket,mert ha valakit szeretek akkor nagy hévvel szeretem.

De ezek a férfiak okozták a legtöbb szenvedést is nekem.És olyan sebeket kaptam tőlük amik sosem gyógyulnak be.

2017. nov. 24. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"...voltak nagy szerelmeim akikkel csúnyán viselkedtem..."

"Természetesen ezek nem szánt szándékkal történtek."

Viszont szánt szándékkal változtathattál volna rajta, így ez idővel ugyanúgy a te felelősségeddé vált, mint ha direkt csináltad volna.

"De ezek a férfiak okozták a legtöbb szenvedést is nekem."

Ezért pedig ők felelősek.

2017. nov. 24. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Remélem meddő vagy
2017. nov. 24. 21:11
 3/13 Orsy070 ***** válasza:
37%
Nem igezen ertem a kerdesedet. Most mondjunk velemenyt az eletedrol??? komolyan szivesen de mit varsz ???
2017. nov. 24. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Mi a kérdés?
2017. nov. 24. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
A választ már tudjuk: 42.
2017. nov. 24. 21:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
mint valami elcseszett tiniregény
2017. nov. 24. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? "Miért lehet ez?" MIért? Elég gyakori, hogy a szerelmével boldogságot átél az ember, és szenvedéseket is. Aki szereti, az tud neki örömet okozni, és amikor ez a szeretet megszűnik, az meg szenvedést. szerintem logikus. vagy nem tudom, milyen választ vársz.
2017. nov. 24. 21:27
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm kielégitö az összes válasz.

Én fogalmaztam rosszul!

2017. nov. 24. 21:30
 9/13 Ramone ***** válasza:
85%
Az életedet te alakítod és ha ennyire imádod a drámázást akkor ennek ez a következménye hogy 30+ on itt állsz egyedül és kièhezett lökött szűz tiniknek írsz ki kérdèst hogy megnyugtasd időszakosan a lelked
2017. nov. 24. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csunyan viselkedtek veled, akkor megerdemeltek azt, amit toled kaptak. Ha viszont az a fajta no vagy, aki mindenbol problemat csinal, es a legaprobb dolgon is hisztizik, akkor ne csodalkozz.
2017. nov. 24. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!