Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a pénisznek van valamilyen íze?
Kostóld megvés megtudod.
Amìgy meg minden fsz más.. na jó ez hülyén hangzott.. nem próbáltam mindet...
De ahogy két egyforma nuni nincs úgy két egyforma kinézetű és ízű pénisz sincs.
Én nagyon kényes vagyok a tisztaságra. Barátnőmmel nagyon szeretjük a 69-es pózt! Nála a hosszas orális kényeztetésnél jön az orgazmus, de akkor fantasztikus! Ez alatt ő engem kézzel és szájjal kényeztet. Olyan ügyesen, hogy szinte meg sem tudom külonböztetni. Néha én kérem, hogy most egy kicsit hagyja abba, hogy ne menjek még el. Amikor érzi, hogy jön az orgazmusa, ráhajt, hogy egyszerre legyen mindkettőnknek. Ez szuper!
Amikor egyszer kérdeztem, hogy milyen ízű a péniszem, azt mondta kissé fanyalogva, hogy "szappanízű". Ő nem nyeli le a spermát, dehát az ízlések különbözök.
Néhány perc pihenés után a hagyományos módon folytatjuk. Akkor már könnyebben jut el az orgazmusig, de ez már nem olyan extatikus, mint az első volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!