Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a legjobb nő közülük (sorrendet is írhattok) : Várkonyi Andrea, Ördög Nóra, Novodomszky Éva, Liptai Claudia?
Várkonyi: Nem mondom, hogy ronda, de rohadtul uncsi. Egyáltalán nem mozgat meg az a nő.
Ördög: Ő bejön, nekem tetszett rövid hajjal is. Nem álom nő, de szívesen megdöngetném. :)
Novodomszky: Rusnya, motyogó, batár trampli, sose értettem, hogy egyesek miért vannak tőle oda meg vissza. Nem jó nő.
Liptai: Helyes arca lenne, a retusált képei nem is rosszak, de már a tv-ben (ahol ugye ki van sminkelve) is eléggé ramatyul néz ki. Volt egy időszak, amikor egész jóféle volt, de már nem.
Szóval Ördög Nóra.
1. Novodomszky
2. Várkonyi
3. Ördög
4. Liptai
Valami érdekesebb, jobb nők nem jutottak eszedbe?
Pl. - szerintem - Ördög túl van nyálazva, számomra totál érdektelen.
Uccsó vagyok.
Jaaa és persze Trashket Fannyka !4ever !!
Egyik sem tetszik igazán, de:
1. Novodomszky Éva(még ő talán tetszik is, annak ellenére, hogy nem az a kimondottan jó nő, de karakteres)
2. Várkonyi Andrea(apró, pöttöm pionír koromban tetszett, de mára teljesen jellegtelennek látom és kicsit élettelennek tűnik néha)
3. Ördög(semennyire nem tetszett soha sem. Nem is értem mitől számít ő jó nőnek)
4. Liptai(alapból ő számomra megelőzné Ördög Nórát, de kb. 9 éve láttam élőben. Rettenetesen ronda bőre van. Amit lát az átlag ember az kb. 0,5cm vastag smink. Nagyon zavarban is volt és nagyon félszeg. Látszott, hogy mindig is voltak komplexusai a bőre miatt, de amúgy kedves)
Basszus ez a felhozatal! Lássuk: Ördög sokáig úgy nézett ki mint egy kislány. Szerintem csak a pedók gerjedtek rá.
Manapság már nőnek néz ki hogy kipottyantott két gyereket.
Novodomszky csámpás, és az arcán is látszik néha hogy smink nélkül nem lehet túl szép.
Liptai régen b*sznivaló volt. Ma már csak kiélt.
Várkonyi meg valamiért mint ember taszító...most hirtelen nem is jut eszembe pontosan hogy néz ki.
Nálam nyerő a 10 évvel ezelőtti Liptai.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!