Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmmel sok yaoit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel sok yaoit olvastunk együtt és én mindig azt tettettem hogy nagyon nem tetszuik, pedig nagyon aranyos volt pár. Hogy mondjam meg neki hogy valóban én nekem tetszik? Nagyon ciki lenne mert tökre más képet festettem le magamról nah.

Figyelt kérdés
és ettől még nem vok meleg vagy buszex csak szeretem az aranyos és kedves szerelmi történeteket. ennyi. és ő nem a csajom csak barátom, úgy értem a barátnőt. és hetero vagyok, még mielött vki! :3
2017. nov. 22. 21:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lehet ezt fogom csinálni :)
2017. nov. 22. 22:12
 12/14 Mansour ***** válasza:

A yaoi japán szó, homoszex mangát jelent.

A manga rajzok alapból aranyosak, és általában a történetek is, tehát az nem csoda, ha tetszik. Attól még a benne megjelenő homoszexuális tartalom visszataszító lehet. De ha az sem taszít, még az sem jelent semmit, mert ez mégiscsak rajz, és nem a valóság.

Szóval abban szerintem semmi ciki nincs, ha megmondod, hogy tetszik. Az viszont fura szerintem, hogy a lányok kedvelik az ilyesmit, de hát sok fura dolog van a mai világban.

2017. nov. 23. 09:44
 13/14 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló! Gondolom fiú vagy. Nem akarom elkezdeni neked magyarázni hogy a lányok miért szeretik a yaoi-kat. Egyszerűen cuki. De ez csak az én álláspontom. Mondjuk nem lehet minden yaoi-t ismerő lányt általánosítani, de szerintem az animés lányok 50százaléka ismeri a yaoi-t és kb ennek a 3/4-e fujioshi/yaoista (vagyis kedveli a yaoit)
2018. jan. 16. 18:51
 14/14 Mansour ***** válasza:

Neked az cuki, ha két fiú szerelmes lesz egymásba? Most nem a rajzokra vagy történetre gondolok, mert az szerintem is lehet cuki, hanem magára a tényre. Ha ezt a tényt is cukinak tartod, én azt tartom furának...

Esetleg úgy érthető, ha az egyik fiú helyébe magadat képzeled...

2018. jan. 17. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!