Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Járnátok tolokocsis,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok tolokocsis, esetleg féllábú, lábatlan lánnyal ha amúgy szexi?

Figyelt kérdés
Vagy ez paradoxon? :)
2017. nov. 22. 17:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azzal nincs baj, ha őszinték vagytok és leírjatok, hogy nektek nem jön be...

De legyszí annyira azért ne legyetek őszínték, hogy leírjátok "amire mindenki gondol", mert ezt rohadtúl nem tudhatjátok.

Én pont azért írtam ki a kérdést, mert ismertem egy ilyen nagyon aranyos és jófej, szép csajt, de kikosarazott és inkább egyedül van az idők végezetéig (vagy csak nekem mondta ezt, mert nem akarta bevallani, hogy nem tetszek neki)... De nekem azóta kifejezetten bejönnek szexuálisan is az ilyen nők, mármint ha amúgy csinosak és szép az arcuk is. Ha bejönnének lábakkal, akkor nem indúlnak nálam hátránnyal anélkül sem.

És nem azért mert az említett csajt keresnem bennük, csupán kinyílt a szemem...

2017. nov. 22. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, még nem volt ilyen.

Az a baj,hogy egy testi fogyatékos előtt is és egy szellemi fogyatékos előtt is ugyanúgy feszélyezve érzi magát a legtöbb ember.

Mást idézve, "Bűntudatod van, hogy neked 2 lábad van, neki meg egy. Ami hülyeség, de mégis ezt érzed."

Ez a valóságban szinte teljesen így megy.

Én mondjuk mondhatni megszoktam.

Van a környékemen láb nélküli férfi és egy 1,5 lábas férfi, egy izomsorvadásos nő, és egy szellemi fogyatékos nő.

A legutolsón kívül mindnek családja van.

A legelsőnek 2 lánya van, a másodiknak 3 lánya (szegény, pedig fiút is akart...) a harmadiknak egy fia és egy lánya, a negyedik van csak egyedül.

A láb nélkülinek volt csak, hogy előbb lettek gyerekei.

Máskülönben meg ez is csak egy tényező a sok közül.

Ha valaki vonzó a személyisége, a csajozási/pasizási potenciálja, vagy bármi miatt, az kelleni fog a pasiknak, vagy csajoknak.

Aki mondjuk annyira elviselhetetlen személyiségű, vagy megkeseredett, az meg hiába egészséges, mégis egyedül marad.

2017. nov. 22. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Sírok a válaszokon 😂😂😂 Te járnál erős alkarú pappal?
2017. nov. 22. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi fura, ha az ember elmondja a véleményét azt lepontozzàk. Nem a pontozás izgat, hanem az, hogy igy látszik, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs az életről.

Vagy csak kangörcsük van, azt lyuk - lyuk...

2017. nov. 23. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pesti féllábú blogger csaj keressetek rá. Ő pl eléggé szép csaj és nem kergetném el az is biztos.
2017. nov. 23. 09:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Persze, ha a lány amúgy bejön (csinos, szimpatikus,...) akkor nálam egyáltalan nem kizáró ok, ha mondjuk kerekesszékkel (!) közlekedik.

31/F

2018. febr. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!