Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 160 cm-es lány szexi 85+ kg-al?
szerintem és a nagy többség szerint nem, mert az már egészségtelenül túlsúlyos személy, kivéve ha az a 85 kg izom, de akkor meg valami gym Monster már.
Persze van aki az általad leírt paraméterekre bukik.
Bár szerintem az igennel válaszolókból legalább 1-2 vagy trollkodott vagy csak szimplán nincs meg az elméjében a helyes kép erről a "paraméterről".
Egyszer jártam egy ilyen lánnyal.
Elsőre nem jött túlzottan be, de aztán valahogy összegabalyodtunk. Hát, amit az ágyban művelt az után alaposan megváltozott a véleményem arról, hogy mennyire szexi :)
14 mert miért változott? Instant gyorsfogyott az ágyban vagy mi? Csak mert attól még hogy valaki nagyon jól nyomja a lepedőakrobatikát még 1általán nem lesz esztétikailag kielégítőbb látvány.
Az meg megint más kérdés ha belebolondul az ember valakibe mert az felül tud írni szinte mindent.
Bár általában a külső elég erős szerepet tölt be "szerelem" terén is.
16/ objektíven jól kinézni hát már ezzel a megfogalmazással alapból lehetne vitatkozni. Mert az hogy valaki szexi e az 1 egyén szubjektív nézőpontján alapszik. Még ha mondanék pl 1 Margot Robbie-t még rá se lehet azt mondani "objektíven" hogy szép (Szerintem gyönyörű) de biztos hogy van olyan, szerintem ízlésficamban szenvedő ember aki szerint ronda.
a szexuális kisugárzásnak nem feltétlenül áll kapcsolatban a szexi-séggel. Az egy megfoghatatlan vonzalom ami szintén szubjektív és attól mint ahogy te is írtad nem lesz szebb senki és nálam a szexi-ség a fizikai küllemre vonatkozik.(egy példa:Ha 1 Kate Upton 1 általam undorító személyiséggel és kisugárzással bírna akkor is megszólalna bennem az ősi ösztön,Na már 1 szerintem ronda nő bármennyire is lenne belülről kívánatos nem tudna szexi lenni.
Nem is beszélve arról hogy férfiként én nem tudom elképzelni hogy rám általam unatraktívnak titulált nő bármiféle szexuális kisugárzással tudna hatni, legyen híres gazdag vagy stb. Nőknél nem tudom hogy működik.
Ha arányosan oszlik el a plusz súly akkor igen. De ha csak nagy gyomor meg semmi mell, vagy aránytalanul nagy úszógumi azért más...
Meg tág fogalom ez a 85+
Nyilván egy 160 centis 120 kg már nem szexi sehogy (nekem)
persze, hogy lehet, ha akar is! :)
Küldesz képet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!