Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ha egy lány motorozik?
Szerintem nem lesz szexibb attól hogy motorozik :D
Mondjuk én alapból nem rajongok a motorosokért
Oh, anyam. Ram ferne a szex, mert motorozik helyett, melytorkozik-ot olvastam a kerdesbe. :-)
Egyebkent nekem mind a ketto kerdesre (tenyleges es velt) a valasz: igen.
40f
Egyáltalán nem, a motoros társadalom a béka segge alatt van közlekedési morálban, a számukra kedvező kreszmódosítások bevezetése óta még rosszabb. Tisztelet a kivételnek (sajnos midnenki azt hiszi, hogy ő az).
Viszont egy autóbolond lány már sokkal inkább. Ha érdeklik az elérhető "sportkocsik", tuning, autós rendvezvények, az nagyon pozitív. Ilyen autóm van, szeretek autós rendezvényekre járni, minimálisan tuningolok is. Tehát ez nekem hobbi, ha őt is érdekli akkor az előny. Nem néz hülyének ha 200.000-ért veszek felnit pl.
Szerintem igen.
Az autós lány pedig mitől olyan marha szexi?
(és pláne miért lenne egyenesen taszító)
hülyék
Motoros vagyok, de sosem jöttek be a motoros lányok.
Lehet már csak azért sem, mert teszik a nagymenőt hogy mennyire vagányok és önállóak, viszont ha lerohad a gép akkor a legtöbbjük csak ott áll tehetetlenül. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!