Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teltebb nőként zavaró, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb nőként zavaró, ha egy férfit a hájasság izgat fel nagyon?

Figyelt kérdés

Sztereotípia hogy a férfiakat sokszor a nagy mell vagy a fenék izgatja fel.

Én mióta az eszemet tudom, a teltebb, kövérebb lányok felé vonódom. És ami nagyon izgalomba hoz, az a kövérség, hájasság. Tetszik, a kar vagy lábak húsosabbak, de az meg főleg ha a csípőn meg hason van háj.

Nem a formátlan elhízás, ami tetszik, hanem az a mértékű hájasság, ami már szembetűnő, de kiemeli a nőies alkatot. Mondjuk 160 centihez 80-90 kiló körül izgat a legjobban, de már 60-65 kiló sem zavar, ha egyértelműen "husis" benyomásom van a lányról.

Azért nehéz, mert pont az hoz izgalomba, ami a legtöbb nőt idegesíti magán. Ezért nehezen merek beszélni róla és akkor is általában értetlenségbe vagy hitetlenségbe ütközöm.

Mit gondoltok erről? Ha kiderül, hogy a párotokat ez izgatja, az taszító vagy meghökkentő lenne? Vagy tudnátok neki örülni?

(A kérdést nyilván nem a vékony nőknek szánom. Nem akarom őket megváltoztatni, ők is szépek a maguk módján, és ők is találnak olyat, akiknek tetszenek, még könnyebben is.)

21/F

2017. nov. 21. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.Ez nem hasonlítható olyan dolgokhoz, mint a csizmasarok nyalogatása, vagy, ha arra izgul az illető, hogy a másikat fojtogatja, üti.Ez nem tartozik a kóros dolgok közé.
2017. nov. 21. 09:23
 2/6 Hajnalcsillag1992 ***** válasza:
Nos én pontosan ebbe a csoportba tartozok és nekem ez jól esik hogy ami pont engem zavar magamon az másnak bejön.
2017. nov. 21. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Alapjáraton minden nő magának akar tetszeni első sorban. Nekem például hiába mondják, hogy olyan jó nő vagyok, x férfi oda van értem. Tudok róla, ettől még magamnak nem tetszem, ami zavar. Szóval aki nincs kibékülve magával, és azt szeretné, ha mondjuk vékonyabb lenne, mert az ő fejében az a szép, akkor, ha abban erősíted, hogy kövér, annak hiába van pozitív felhangja a te szemszögedből, az ő önbecsülésébe beletiporsz. Mert ő annyit hall belőle, hogy "te jó ég, hát tényleg kövér vagyok". Az hogy ez valakinek tetszik mellékes, önmagának attól még nem teszik az alakja.
2017. nov. 21. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 10 éve vagyok együtt párommal. Szintén telt, és ezt szeretem, egyetlen dolog ami zavar, hogy az önértékelését ennyi idő alatt nem tudtam sehogyan sem megváltoztatni. Ő ugyanazt a "kövér" nőt látja magában.
2017. nov. 21. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve ha a nő elfogadja és szereti magát nem fogja zavarni, hogy a férfi épp szereti vagy nem szereti a vastagabb combjait, a hurkákat a hasán vagy a nagyobb fenekét. Sok nő sajnos abba a hibába esik (tök mindegy, hogy vékony vagy duci) hogy első sorban az aktuális trendet akarja követni. Nem azért szeretne 5 kilóval több vagy kevesebb lenni, mert mondjuk egészségesebb, hanem azért hogy jobban nézzen ki, tetsszen másoknak. Nem maga miatt, hanem az épp aktuálisan kiszemelt pasi miatt, ex miatt, akárki miatt. Éppen ezt használja ki a legtöbb fitness guru, Magyarország egyik legjobban menő ftness brandje is épp erre épít, csak nézd meg a diétás csomagok nevét. Irigy r*b0*ncok szevasztok, Odab*a0szok az anyósnak, Vissza szerzem az exem és hasonlók. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy egészséges önértékeléssel rendelkező nőnek nem lesznek kétségei afelől, hogy tényleg tetszik neked, vagy csak szórakozni akarsz vele.
2017. nov. 21. 12:38
 6/6 anonim válasza:
Te veszélyes lennél rám, szerintem elhíznék melletted ilyen hozzáállással:-D
2017. nov. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!