Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet merevedési gondom? 19 eves vagyok.
Első szexnél elég nehezen állt fel és csak oráltól tudtam elmenni végül...
Maszturbálásnál nem szokott ilyesmi lenni, illetve van hogy az utcán egyszerűen a látványtól feláll(na ha nem terelném másra a figyelmem direkt).
A másik, hogy valahogy alig éreztem valamit. (Buliban voltam csajjal, nem barátnő)
Te is dugniakartál és a csaj is, vagyis magatokkal voltatok elfoglalva. Ennyi a baj.
Utána meg itt túltudományoskodjátok, hogy tanítsd meg a csajt...., kevesebet masztizz...., stbstb.
Egyébként pedig krupli volt a csaj.ó és kész, nem érdekelte a te élményed, te örömöd.
Mert az a lány, akinél lelankad az ember, de ő alapból kedves, jólelkű valaki, úgysem nyugszik addig, míg újból fel nem állítja a farkad. Aki meg nem így gondolja, az krumpli és repül.
És nem lehet mindenkinek mindekivel jó. Ez is alapszabály, lépj tovább, ne görcsölj, hogy mi volt jó és mi nem. Majd jön az a csaj, aki úgy elkap, hogy köpni-nyelni nem tudsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!