Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüz lánytól ellehet kapni fertőzést?
Ne, csak ne...
Ha ez a kérdés komoly, szerintem még várjatok 1-2 évet ezzel.
Az nem érdekel véletlenül,hogy esetleg te adhatsz-e át neki valamilyen fertőzést?
Bensőséges kapcsolatotok lehet,irigyellek benneteket..
Ha ilyet kérdezel,akkor nyilván kb.0 tapasztalattal rendelkezel,akkor mégis hogy gondolod,hogy védekezés nélkül fogsz szexelni?
Vagy,gondolom az sem érdekel,hogy abortuszra kell mennie a csajnak,hiszen az neked nem fáj..
Simán lehet terhes, és kaphattok egymástól fertőzést.
Húzz fel egy nyamvadt gumit.
Nemi betegség nem csak közvetlen nemi aktustól lehet...
Elég egy nyilvános/közös wc is pl iskola/munkahely stb.
Fürdők/medencék/öltözők.
Anno amikor versenyzőként úsztam elkaptam egy bőrbetegséget, ami leginkább nemi úton terjed...és szűz voltam.
Kivagdosták a bőrömet...azért, mert valami igénytelen, másokra nem gondoló ember használatba vette a medencét. Mai napig átkozom, mert nem szép szike nyomok maradtak a helyén.
24/N
Meg vedd elő a 6. osztályos biosz könyvet ;)
Ne akarj úgy dugni, hogy semmit se tudsz a saját lábköztidről, ahogy az előnedvről se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!