Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüz lánytól ellehet kapni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüz lánytól ellehet kapni fertőzést?

Figyelt kérdés
Óvszer nélkül szeretnénk szeretkezni, valamint mennyi az esély, hogy teherbe esik, ha időben kiveszem?

2017. nov. 18. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2017. nov. 18. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne, csak ne...

Ha ez a kérdés komoly, szerintem még várjatok 1-2 évet ezzel.

2017. nov. 18. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
50 % vagy terhes lesz vagy nem
2017. nov. 18. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az nem érdekel véletlenül,hogy esetleg te adhatsz-e át neki valamilyen fertőzést?

Bensőséges kapcsolatotok lehet,irigyellek benneteket..

Ha ilyet kérdezel,akkor nyilván kb.0 tapasztalattal rendelkezel,akkor mégis hogy gondolod,hogy védekezés nélkül fogsz szexelni?

Vagy,gondolom az sem érdekel,hogy abortuszra kell mennie a csajnak,hiszen az neked nem fáj..

2017. nov. 18. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet terhes, és kaphattok egymástól fertőzést.

Húzz fel egy nyamvadt gumit.

2017. nov. 18. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemi betegség nem csak közvetlen nemi aktustól lehet...

Elég egy nyilvános/közös wc is pl iskola/munkahely stb.

Fürdők/medencék/öltözők.

Anno amikor versenyzőként úsztam elkaptam egy bőrbetegséget, ami leginkább nemi úton terjed...és szűz voltam.

Kivagdosták a bőrömet...azért, mert valami igénytelen, másokra nem gondoló ember használatba vette a medencét. Mai napig átkozom, mert nem szép szike nyomok maradtak a helyén.

24/N

2017. nov. 19. 01:15
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Meg vedd elő a 6. osztályos biosz könyvet ;)

Ne akarj úgy dugni, hogy semmit se tudsz a saját lábköztidről, ahogy az előnedvről se.

2017. nov. 19. 01:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó, előttem mindent leírtak. De védelmedre: Inkább kérdezzen valaki hülyeséget és kapjon rá okos választ, mint élből hülyeséget csináljon. Úgyhogy jól tetted, hogy kiírtad a kérdést.
2017. nov. 19. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!