Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korú lánnyal megengedett/szabad a szex a törvény szerint?
Utolsó rengeteg. Ma az átlag 15 év körül veszíti el 25-35 közöttiekkel, mert azok "tapasztaltak", így tudják mit kell csinálni, nem akárják magukat tapasztalatlanoknak kitenni...
Ugyanakkor a későbbiekben ők nem feküdnének le egy szűz fiúval, mert "ők szexelni akarnak, nem pedig tanítgatni"
10:
Nekem pl olyan meztelen képem van, amikor 3-4 évesen együtt fürdünk a testvéremmel a kádban és ott játszunk, hülyéskedünk a szülőkkel akik ott állnak a kád mellett. Vagy olyanok, amikor hasonló korúként a nagyszülők hátsó kertjében felállított gyerekeknek való felfújható medencében meztelenkedünk, fürdünk, játszunk nyáron. A mamám az egyiken csikizi a húgom hasát, aki full meztelen, de nekem is van több kép, amin ott lóg a fütykösöm. A képek a '90-es évek végén készülhettek. Tudtommal soha egy szülőm vagy nagyszülőm sem molesztált, erőszakolt meg, nem is pedofilok.
Ja, ilyen képek nálunk is vannnak, méghozzá sok.
Én is a 90' években voltam kicsi... :)
-Ha az idősebb fél 12 éven aluli: Nem szexelhet. Ha mégis, akkor a szüleit veszik elő, mivel a gyermek még nem büntethető.
-Ha az idősebb fél 14-18 éves, akkor a másik félnek minimum 12-nek kell lennie, felső határ nincs. Ha 12 éven aluli gyermekkel szexel, akkor az szexuális visszaélés.
-Ha az idősebb fél 18 éves, vagy idősebb:
A másik félnek minimum 14-nek kell lennie.
-Ha 12 éven felüli, de még nem 14 éves gyermekkel szexel: szexuális visszaélés
-Ha 12 éven aluli gyermekkel szexel: szexuális erőszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!