Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Kis pénisz vagy nagy péniszt választanátok ha mondjuk ki lehetni cserélni? :D
Figyelt kérdés
Kicsi 11 14 cm nagy 19 22 cm csak ezek vannak. Melyiket választanátok ? Kort is írjatok.2017. nov. 17. 22:16
11/22 anonim válasza:
Aki csillagokat lát mikor tövig nyomják neki, lanyok az menjen nőgyogyaszhoz, mert a mehnyaknak ez a hipererzekenysege nem egészséges
12/22 anonim válasza:
# 11
Gondolkoztál egy kicsit, mielőtt ezt leírtad?
13/22 anonim válasza:
Alex, attól függ, hogy milyen hosszú farkat nyomnak tövig. Nem minden hüvely képes izgalmi állapotban 20 centire tágulni.
14/22 anonim válasza:
Beszélgettek arányokról. Nekem 19 hosszú, de igen vastag. Jó pár partnerem volt, de mindnél gond volt már ez is. Soha nem volt olyan, hogy mindkét félnek zökkenőmentes lett volna, csak az auau várj jó, de ne ennyire majd mindjárt jó, óvatosan.Lelombozó eléggé...Lányok, pro, kontra? 34/F
15/22 anonim válasza:
#14 akkor most én örüljek, hogy nekem csak 13 centi hosszú és nem is túl vastag? :D
17/22 anonim válasza:
12:
Nem gondolkodtam. A szexben inkabb a tapasztalat számít nem az elméleti spekulációk
13:
Ez igaz de minden hüvelynek van egy vége. A cul de sac.
Ott lehet előidézni a méhnyaki orgazmust annál, aki kepes ra.
Ehhez viszont el kell tudni érni azt. Es aki a puszta erintestol visít a fájdalomtól annak valszeg mehszajsebe van vagy Vmi hasonló.
Nyilván nem a mehszaj ész nélküli agyondöfködéséröl beszélek mert az normális hogy faj.
18/22 Noblesse Oblige válasza:
Inkább kicsi. Mert azzal lehed vadulni, és kec-mec nélkül be lehet csapni tövig.
A nagy játékszernél oda kell figyelni, meg centizni a dolgokat... és az szexnél lehangoló is lehet
19/22 anonim válasza:
"Aki csillagokat lát mikor tövig nyomják neki, ..."
"aki a puszta erintestol visít a fájdalomtól"
20/22 anonim válasza:
Vágod, hogy ha a "tövig nyomnak" egy - a hüvelyednél akár 5-8 centivel hosszabb - péniszt, az nem "puszta érintés"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!