Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek vele szex közben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút tinderen és megbeszéltük, hogy nemsokára elmegyünk iszogatni aztán nála alszom. Szóval egy számomra ismeretlen emberről van szó. Több évig volt barátom, nála nyilván nem volt kérdés miről beszélgetünk, utána volt egy ismerősömmel pár alkalmas "kaland" de teljesen idegennel nincs tapasztalatom.2017. nov. 17. 00:29
1/18 anonim válasza:
Nekem van tinderen vagy 30372637362727362626182736x parom mert nem talalok senkit akivel lehet csak szexelni :D.
2/18 A kérdező kommentje:
Hmm.. ez egy nagyon jó kérdés, nem tudom :D
2017. nov. 17. 00:40
3/18 anonim válasza:
Na m1😂😂 .... majd egyszer talan
4/18 Ramone válasza:
Pl beszélgessetek arról hogy hol siklott ki az èletetek :)
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi, ez egy csodálatos téma :D de hónapok óta az exem jár a fejemben, nekem ott siklott ki. Nem untatnék ezzel egy idegent.
2017. nov. 17. 00:48
6/18 Ramone válasza:
A tinder miatt gondoltam... Amúgy jól gondolod valóban senkit sem érdekel a múltad, elvégre elmúlt :)
7/18 anonim válasza:
Szex közben ne beszélgessetek :D
8/18 A kérdező kommentje:
Ennyire gáz a tinder, hogy szerinted csak kisiklott életűek használják?
2017. nov. 17. 00:53
9/18 Ramone válasza:
A tinder köztudottan szexpartner kereső... Tehát egy online bordèlyház... Valóban a tindert csak a lusta szexorientált emberek használják akiben nincs felelossègtudat..
10/18 anonim válasza:
Kár hogy nem velem matcheltél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!