Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked milyen a szexuálisan vonzó férfi?
Figyelt kérdés
Hogyan legyek szexuálisan vonzó a nőnek?
30f
2017. nov. 16. 15:01
1/9 anonim válasza:
Vegyél béjemwét és akassz a nyakadba milliós fukszokat.
Manapság ez dívik.
Egyébként meg legyél úriember, jó dumával, figyelmességgel.
Vagy gyúrd ki magad, mint állat és kenj magadra oldszpájszt...
2/9 anonim válasza:
Az alfahím jellegű férfiak a vonzók szexuálisan. Az intellektualitás is lehet vonzó, de az nem szexuális vonzalom.
3/9 anonim válasza:
Ápolt, jó illatú, aki élvezi, hogy nyalom az ánuszát.
4/9 anonim válasza:
Magas, erős, szőrös alkat, de kopasz, ápolt, mély a hangja, és nem vékony, se nem gebe. Pici pocak, nem kockás a hasa.
5/9 A kérdező kommentje:
175 cm, 74 kg vagyok, barna szemű, barna rövid hajú.
2017. nov. 16. 15:20
6/9 A kérdező kommentje:
Arányos normál test alkatom van. A péniszem mérte felizgatott állapotban 16 és 17 centiméter között alakul.
2017. nov. 16. 15:21
8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem túl kövér, sem túl vékony.
2017. nov. 16. 15:26
9/9 anonim válasza:
Magabiztos, mer fizikailag kedzeményezni, de fel tudja mérni h mikor és milyen mélységű közeledés oké a lány részéről, igazából nem az a lényeg h jó teste van, hanem h szexi legyen a kisugárzása, mikor látszódik rajta h mennyire szexinek tart és akar engem. Legyen tüzes, imádom mikor látszódik a kisugárzásán h meg akar és meg is fog d*gni úgy, hogy másnap fájni fog az ülés :P
Nem biztos h hasznos volt, mert nem tudom h hogy kell ilyennek lenni, szerintem személyiségfüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!