Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az európai nőknek miért tetszenek annyira az ázsiai pasik?
Én még nem találkoztam olyan nővel, akinek bejönnének az ázsiai pasik.
Egyrészt mind egyforma. Másrészt nem mindig egyértelmű, hogy melyik nő, melyik férfi.
Törpék, bármilyen nyelven beszélnek, érthetetlen.
Olyat viszont már rengeteget tapasztaltam, hogy pasik meg voltak veszve az ázsiai csajokért... Szóval a kérdésnek inkább az ellenkezője lenne érdekes.
Miért,szerinted az ázsiai nők nem törpék és nem "beszélnek érthetetlenül"?
Amúgy meg biztosan nem beszéled az összes európai nyelvet sem,tehát egy fehér embernek is lehet olyan anyanyelve,amit te nem értesz. Erről ennyit.
16:
Igen, ez a legjobb, amikor kiemelünk egy 100-as vagy 1000-es példából egyet és arra szmájlizunk, mintha attól nekünk lenne igazunk önmagában ( :) )
Most átlagokról beszélünk.
A nem ázsiai nők többsége más dolgok mellett már önmagában csak e kettő miatt (átlagos magasság, átlagos péniszméret) nem tartja vonzónak a vágott szemű férfiakat.
Jackie Chan-nel meg mit akartál mondani? Hogy jól megveri majd azt, aki szerint az ázsiai férfiak nem vonzóak? Igen, tényleg erőszakkal a legjobb eldönteni egy vitát.
Nekem pl. Tetszenek, jobban mint az európaiak...
A szemünk nekem nagyon tetszik, illetve, hogy vékonyak.
Legalábbis nekem a magas, vékony ázsiai fiúk tetszenek, akiknek világosabb a bőre.
Távol keletiek, japán, kínai.
De az olasz, spanyol típusú pasik viszont nem tetszenek, egyik baratnőm viszont értük van oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!