Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (főleg szűzek), mit gondoltok arról, ha egy pasi türelmes, nem erőlteti a szexet, jól megvan anélkül is, de már a kapcsolat elejétől fogva igényli, hogy rendszeresen kinyalhassa a lányt?
Nem kincs!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szereti, ennyi!
Szerintem te nem érted, hogy egy szűz lány miért vonja meg magától a szexet, mikor ott van a partnerével az ágyban.
Mert várni akar, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem csak meg akarod dugni. Ha kinyalod, az szerinted nem szex?
Te leszel a rossz, mert ki akarod elégíteni a szétázott punciját, mert ő várni akar. Neki nem jó most, mikor minden tökéletes és majd felrobban a vágytól. Megvárja amíg 1 hónappal idősebbek lesztek, mert nyilvánvalóan azon múlik a kapcsolat sikere, hogy mennyit vártunk a szex előtt... :D Röhejes
Szia igaz már nem vagyok szűz.
De szűzként eleinte szégyenlős voltam de amint ezen átestem így bátran ment a petting. Az pedig külön jó ha nincs eröltetve így nem lesz nyüg megfelési kényszer. Jó ha szépen lassan haladunk megismerjük egymás testét mi a jó a másiknak. Ha meg egy paai még jól is nyal az hab a tortán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!