Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti dobnátok a pasitokat ha pici farka lenne?
Figyelt kérdés
Összejöttem 1 fiúval de 10 cm-s a farka.. Amúgy minden oké csak ez engem zavar kicsit.. Szerintetek is szex nélkül nincs élet?2017. okt. 22. 19:01
1/13 anonim válasza:
De akkor szex volt már? És milyen volt, nem élvezted?
2/13 anonim válasza:
Gyakorikérdések hozzáállás: Dobd és jöjj össze egy férfival.
Nyilván egy tökéletes mérettel könnyű dolgod lenne. Én kihívásként fognám fel, hogy vajon képes vagyok-e ezt a kettőnk előnyére fordítani és kihozni belőle a maximumot. Biztos, hogy nem dobnám ki, hanem felfedezném a benne rejlő lehetőségeket.
24/N
3/13 anonim válasza:
Adj neki esélyt. Megjegyzem a leszbikusok is szeretkeznek valahogy, farok nélkül. 10 cm-es farokkal meg azért lehet valahogy szeretkezni, szerintem még ki is lehet ekkora farkon elégülni, főleg ha játszol a csiklóddal közben. Meg aztán van dildo is a világon, meg egyéb játékszerek. Csak emiatt én nem dobnék egy pasit, ha egyébként tetszik.
4/13 anonim válasza:
Szex nélkül nincs élet, de miért ne lehetne szex?
5/13 anonim válasza:
Ki tud elégíteni? Akkor nem érdekel hány centi, ennyiért nem dobnám.
6/13 anonim válasza:
Ennyire jó a szemmértéked vagy lemérted? :D
A 10 centi tényleg elég kicsi, de pl én jobban szeretem a kisebbet mint a nagyot.
7/13 anonim válasza:
És ha neki meg a puncid vagy a melled nem tetszene?
8/13 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy akkora, meg tényleg elég kicsi vlt amikor sz*ptam is de kutyapózban 12 körül van mondta.
2017. okt. 22. 19:30
9/13 anonim válasza:
Ha kielégít téged ne dobd. Engem nem elégítene ki, én alapból elég tág vagyok. Én dobnám és tudom, hogy én lennék a felszínes petsa, de az az igazság, hogy egy hosszú szex mentes házasság után nekem alap a rendszeres, alapos szex.
10/13 anonim válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy lielégítő volt-e vele a szex?
Punciban szoltál élvezni? Mert ha nem, akkor igazán mindegy, hogy mekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!