Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan fontos a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saavedro kérdése:

Miért olyan fontos a szex? Miért az mindennek az alapja?

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 21:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ja,20. Vagyok. Nem alap,de fontos. Fontos egymás elfogadása, egymás dilijeivel. Fontos a humorérzék. A közös célok, az életfelfogás. De azt értsd meg, minden más klappolhat, ha nem működik a szex. Undok lesz az asszony, vagy te ledzel követelődző, és megutáljátok egymást.
2017. nov. 27. 21:32
 22/31 anonim ***** válasza:
en nem ugy gondolkodom ha naponta 3szor nem maszturbalok... egyszeruen tompa vagyok
2017. nov. 27. 21:32
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem au az alapja az élenek. De egy kaocsolat megerősítése. Jió esetben az egymás iránri szeretet mélyebb kifejezése. De úgyis leszarod, fincsi punci dugása.
2017. dec. 5. 20:10
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem olyan fura a szex és a szeretet összefüggése, nem érzem át.
2017. dec. 6. 17:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg de én imádom a szexet. A szeretkezést és nem a baszást! Igaz 21 éves vagyok, de 5 éve van egy párom, akit imádok és imádom vele a szexet is, szeretem ha örömöt okozhatok neki, szeretem ha örömöt okoz. Ez szerelem, vonzalom, ezzel teljes egy kapcsolat. Fantasztikus érzés mikor egymáséi vagytok és azt is érzed hogy igy bontakoztok ki és csúcs pontja az egész szerelmeteknek, egy mennyei, szenvedèlyes érzés. Imádom 😍
2017. dec. 15. 09:42
 26/31 anonim ***** válasza:
Úgy mondom, hogy nem fontos, hogy most is verem. De ennek semmi köze a szexhez. Ürítés. Szarni is jó. Meg kávézni is. Társasan kávézni még jobb. Társasan szarni nem tudom milyen. Alapvetően a szex nem fontos, és semmi köze ilyen fajfenntartás hülyeséghez, mert vajon akkor is szexelnél, ha biztos halállal járna hogy szülsz? Önzőségből szülsz, mert félted magad. Meghalsz egyszer, meg öreg leszel. És ha nincs melletted valaki, nincs segítséged. Úgyhogy saját magad eltartásának félelméért gondolod fontosnak a szexet. De mivel ma sok a válás, életunt ember, vagy egyszerűen már párkapcsolatokról letett ember, így a megoldás, ha biztos barátokat építesz magad köré. Lakótársakat akár. Aztán mindig lesz valaki, aki levest főz, aztán már nem is olyan fontos az egész utódos mizéria. Más kérdés, hogy alapból nem vállal a mai évekbe értelmes ember gyereket. Qrvából is egyre több van. Szóval ki van szolgálva minden tér.
2018. jan. 17. 12:38
 27/31 anonim ***** válasza:
Semminek sem az alapja. Ha akarom, csinálom, ha akarom nem. Átszexualizált, szabados a világ. Kifordult már minden önmagából. Mások akarják megmondani, milyen legyél, mit tegyél, mit egyél. Ki hatalmazta fel őket? Én úgy élek, ahogy azt személyiségem kiterjesztése érdekében legjobbnak látom. Alkotok, gondolkodom, barátkozom. Ha kell, elvonulok. Magunknak kéne eldönteni, nekünk mi a fontos, nem hamis értékrendekkel mérni magunkat. Azokat sem ítélem el, akik így tesznek, az ő döntésük. A 10-es válasz szimpatikus.
2018. jan. 17. 12:56
 28/31 anonim ***** válasza:
Alapja???.... az élet és szerelem velejárója. Csináljuk mert jó és nem karos...
2018. jan. 17. 14:01
 29/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy rájöttem, hogy nem tudom összeegyeztetni a szeretettel. Akit szeretek, azzal nem tudnám elképzelni a szexet és akit kívánatosnak (nem szépnek, hanem szexuálisan izgatónak tartok), abba nem tudnék beleszeretni. Ez mi?
2018. jan. 24. 20:21
 30/31 anonim ***** válasza:
Minek kell kiemelni folyton ezt a kérdést?! Annyira szembetűnő hogy teljességgel fogalmatlan vagy! Ha lenne egy kis eszed, nem itt tartanál!
2018. jan. 31. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!